Vin Diesel being cheeky, the movie

0


Film: xXx- Return of Xander Cage


Regi: D. J. Caruso


Skuespiller: Vin Diesel, Donnie Yen, Deepika Padukone, Ruby Rose

Sjanger: Action/Adventure

Varighet: 106 min
For å redde visningen av en fotballkamp, kommer Xander Cage inn i filmen med å hoppe fra en tv-antenne, med slalåmski på bena. Han benytte skiene til å komme seg gjennom skogen langs en fjellside, før han skifter til longboard og suser ned fjellveien. Samtidig som Xander lever et fredfullt liv og reiser verden rundt, blir en intrikat innretning som kan styre alle verdens satellitter, stjålet fra et toppmøte med alle lederne for verdens spionprogrammer. Gruppen som utfører tyveriet er de beste av de beste, og da trenger de Xander Cage for å ta tilbake innretningen.
Filmen er forutsigbar, til en nesten smertefull grad. Trailerene viser de mest spennende delene av filmen, og mye av handling og dialogen som skaper «plottwister» i filmen, allerede er gitt i traileren. Det er en del scener i traileren, som ikke kommer med i filmen, men det er ikke så viktig. Det er som er viktig, er at det skjer lite du ikke kan konkludere deg frem til på forhånd, gjennom trailere og at det er en Hollywood – film med Vin Diesel.
For å trekke frem det positive, så er det gode actionscener, selv om de kommer litt sent, så blir de bedre med tiden. To kvinner, som ikke på noen måter er underlagt mannfolka i filmen, får en god mengde skjermtid. Noe som rett og slett er forfriskende. Filmen er underholdende, med mye morsom dialog. Den klarer det en film skal, men faller litt kort til syvende og sist.

Alt i alt, så er det en helt ok film, om du ikke har noe imot veldig forutsigbare plot. Den starter litt tregt i den forstand at plottet ikke har noen klare retninger til å begynne med, men kommer seg etterhvert. «Plottwistene» er forutsigbare, Vin Diesel er cheeky og action er action. For den som går på kino for en film med god story, engasjerende karakterer og en minneverdig kinoopplevelse, så velg en annen film.

Terningkast: 3

Anmeldt av Rolf R. Olsen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.