Vil skaffe jobb til studentene

0
Tina E. Dinesen, Bjørn Pedersen, Petter Treider Frøystad og Helene Abrahamsen.
Tina E. Dinesen, Bjørn Pedersen, Petter Treider Frøystad og Helene Abrahamsen.

Tirsdag holdt Norsk Hotellhøgskole og NHS sin årlige karrieredag, som i fjor ble kåret til en av landets største. Størrelsen ble nesten opprettholdt i år, og arrangørene er svært fornøyde.

Tjodhallen er fylt opp med studenter som ønsker seg inn i hotell- og reiselivsbransjen. Flere restauranter, hoteller og barer har stand, og slåss om studentenes oppmerksomhet.

– Oppmøtet er fantastisk! Det er veldig gøy å se at det har komt så mange folk, sier nestleder for NHS Jobbsenter, Helene Abrahamsen. Hun forteller at NHS har brukt mange timer på å sette i stand karrieredagen, siden arbeidet startet i juli.

Nesten like stort som i fjor

I fjor ble NHS jobbsenters karrieredag utpekt som en av landets største. Størrelsen har de nesten klart å opprettholde i år, med bare noen få bedrifter færre.

– Hensikten er å prøve å hjelpe studentene våre med å skaffe seg jobb, og at de får lært noe. Mange ønsker å være engasjerte, og her har de en mulighet til det, sier Abrahamsen.

Kine Høiland forteller at hun har fått inn noen CV'er til Nordic Choice Hotels.
Kine Høiland forteller at hun har fått inn noen CV’er til Nordic Choice Hotels.

I følge Abrahamsen er det mange studenter som har med seg CV’en inn i lokalet i dag. Det har vært et ønske fra bedriftenes side.

Nordic Chioce Hotels har fått inn flere.

– Vi har fått inn en god bunke. Det er veldig kjekt, vi vil jo gjerne ha inn folk fra hotellhøgskolen, sier barception manager i Comfort Hotel Square, Kine Høiland som selv er student ved hotellhøgskolen.

Høiland forteller at Nordic Choice Hotels har stått på stand på NHS’ karrieredag i alle år, og at deres ønske er å fremme sin arbeidsplass og vise hvem de er.

Man måtte brøyte seg gjennom folkemassene fordi det var så mange oppmøtte.

Nordic Choice Hotels hadde sendt en håndfull ansatte for å snakke med studentene.
Det var mange folk i Tjodhallen under karrieredagen.
Det var mange folk i Tjodhallen under karrieredagen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.