Vil du jobbe i SmiS? Vi søker dyktige studenter!

0

Vi ser etter dyktige medarbeidere, som ønsker å være med på å forme, utvikle og produsere innhold for Studentmediene i Stavanger, SmiS. Vi leter etter engasjerte, selvstendige ansvarsfulle og kreative studenter som har lyst til å være med å skape noe nytt og holdbart i organisasjonen. 

Vi søker ansvarlig redaktør og nyhetsredaktør til Studentmediene i Stavanger, SmiS.
Under finner du stillingsbeskrivelsene:

Ansvarlig redaktør:

Som ansvarlig redaktør er du daglig leder i SmiS, og har det totale ansvaret for alt innhold som blir produsert. Du har også arbeidsgiveransvar for dine medarbeidere og ansvaret for alle bidragsytere i organisasjonen. Stillingen innebærer en del administrative oppgaver, som ansvar for økonomi, søknad til Velferdstinget, kontakt med trykkeriet og generelt sørge for at alt det organisatoriske er i orden slik at det redaksjonelle går slik det skal.

Som ansvarlig redaktør må du regne med å være litt potet. Du skriver saker, organiserer, har kontakt med kilder og samarbeidspartnere, legger til rette og følger opp bidragsytere, produserer dokumenter, holder styremøter og redaksjonsmøter og skriver saksskjema, for å nevne noen. Stillingen innebærer stort ansvar, men har også en stor fordel. Du kan selv forme SmiS slik du mener er best, og du vil få stor påvirkningskraft på alt som skjer i organisasjonen. I tillegg er dette briljant arbeidserfaring på flere plan!

Krav til søker
– Må ha journalistisk erfaring
– Du må være initiativrik, ansvarsfull og selstendig

Dette er en stilling på 50 prosent, og blir honorert med 8.000 kroner i måneden. 

Krav til søkere: 

  • Erfaring med journalistisk arbeid
  • Gode lederegenskaper
  • Må ha nyhetsteft
  • Du må være ansvarlig og selvstendig

Nyhetsredaktør:

Redaktørens oppgave er å produsere nyhets- og kultursaker til nett på ukentlig basis, samt å produsere lengre reportasjer til magasinet. Redaktøren har ansvar for å holde kontakt med samarbeidspartnere, skaffe tips til bidragsytere, og lage oversikt over konserter og kulturelle arrangementer.

Stillingen innebærer ansvar for og oppfølging av bidragsytere, administrative oppgaver, møtevirksomhet og korrekturarbeid før magasinet kommer ut. Redaktøren har ansvaret for nyhets- og kulturartikler til nett og magasin, og vil jobbe tett sammen med ansvarlig redaktør og de andre i redaksjonen.

Dette er en stilling på 30 prosent, og blir honorert med 4.000 kroner i måneden. 

Krav til søkere: 

  • Erfaring med journalistisk arbeid
  • Interesse for lokalkultur
  • En nese for nyheter
  • Du må være ansvarlig og selvstendig

Har du spørsmål rundt stillingene? Ta kontakt med ansvarlig redaktør Malin Sofie Leirvik på redaktor@smis.no.

CV og søknad sendes til redaktor@smis.no.

Frist: Fortløpende!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.