Studentligaen: GLU FK

0

Lagnavn: GLU FK

Navn på organisasjon/linjeforening: Pedagogstudentene ved UiS.

Plassering forrige sesong: 2. Plass. Første taper, men best på UiS.

Hva er målet deres for sesongen: Flere lagfester enn kamper, samt slå flest luker.

 Hva har det blitt fokusert på i preseason: Å kollektivt legge igjen flere kroner på Tappetårnet enn forrige sesong.

 Beskriv lagets største styrker: Innsett at det individuelle er større enn det kollektive i studentligaen, derfor dyrker vi enere.

Hvem er lagets viktigste spiller og hvorfor: Samlet sett er det vår bakerste mann: Eivind Meling. Spiller alltid til høy måloppnåelse, samtidig som han er den første (og siste) i baren.

Hvilket lag i ligaen er det verst å tape mot (hatoppgjør) og hvorfor: Øksene er desidert verst å tape mot, og det er mange grunner til dette. Vi hadde en fryktelig batalje mot dem den første gangen vi møttes i Studentligaen som bl.a. førte til tidenes første suspensjon i denne sagnomsuste ligaen. Samtidig er det alltid tøffe kamper mot det ekleste laget på UiS både på og utenfor banen. I de grunnleggende verdiene til GLU FK har det blitt nedfelt at økse-hat er nødvendig for å få trekke på seg den (nye) røde drakten. Noe av dette hatet rettes for øvrig også mot alle potensielle/framtidige økser.

Eventuelle andre kommentarer: Vil gjerne ønske lillebror FIKS FK lykke til videre i årets sesong. Ser at de nevner at de har et særs vanskelig studie å forholde seg til, men med så mange leiesoldater så er det en særdeles dårlig unnskyldning for de dårlige prestasjonene på fotballbanen. Vil også legge til at da de skrev at de kom på 5. plass i fjorårets sesong på lagpresentasjonen, gjaldt vel dette i gruppespillet?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.