Studentligaen: FK Tappetårnet

0

Navn på organisasjon/linjeforening: Tappetårnet på UiS

Plassering forrige sesong: Slo Øksene i bronsefinalen i innbyrdes oppgjør og endte dermed på en forsmedelig 3. plass.

Hva er målet deres for sesongen: Målet til FK Tappetårnet er som alltid å være best av banen.
Delmål 1:  Vi skal være det laget med høyest gjennomsnittspromille i hver eneste match, uavhengig av hvor og når kampen spilles. Delmål 2: Å fortsatt være et bedre fotballag enn ØSF, Øksene og Petroil når vi skriver juni i kalenderen.

Hva har det blitt fokusert på i preseason: Knallhardt fokus og seriøsitet i alt vi gjør. Profesjonalitet skal gjennomsyre hverdagen. Om man ønsker å spille på FK Tappetårnet må man alltid prestere, uavhengig av om man er på vorspiel, i baren eller på nattklubben. Når klokka slår 04.00 skal samtlige Tappere være klare for nachpiel. Best på fest, aldri fornøyd.

Beskriv lagets største styrker: Glød, presisjon og samhold. Sammen skal vi skape magiske øyeblikk og god underholdning. I tillegg har vi en pondus ingen andre lag i ligaen er i nærheten av å matche.

Hvem er lagets viktigste spiller og hvorfor: Lagets viktigste spiller er uten tvil Elise Gundersen. Elise debuterte mot ØSF med åpninger og et blikk ingen har vært i nærheten av tidligere. Hun lefsa også ei kule i vinkelen kampen etter. Hun tilfører laget en dimensjon vi ikke har hatt tidligere.

Hvilket lag i ligaen er det verst å tape mot (hatoppgjør) og hvorfor: FK Tappetårnet. Fordi vi bør være det dårligste laget i ligaen. Av lag vi selv ønsker å slå vil jeg trekke frem BI, men vi misliker sterkt alle våre motstanderlag.

Eventuelle andre kommentarer: Munken se opp, her kjem vi. Norsk fotballs lokomotiv. Å tappetårnet kjører på. Ja det her, er seiern vår. Shalalala-lala-lala.

Nettserien Stavanger Studentliga er et samarbeid mellom SmiS og Stavanger Studentliga der lagene blir presentert fortløpende på nett.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.