Studentligaen: FIKS FK

0

Navn på organisasjon/linjeforening: FIKS – Forening for studenter ved institutt for kultur og språkvitenskap

Plassering forrige sesong: 5.

Mål for sesongen: Komme til sluttspill for første gang!

Hva har det blitt fokusert på i preseason: Vi har fokusert på å trene så lite som mulig for å kunne ha mye energi til sesongstart. Mest tid har blitt brukt på å se bra ut i vårt nye draktsett; uten tvil ligaens vakreste lag.

Beskriv lagets største styrker: Vår største styrke er at vi har ingenting å tape. I tillegg har vi både lektorstudenter og historikere på laget, så vi har obligatorisk undervisning før kamp med taktikk og kampplan. Historikerne våre gjør research mange år tilbake på motstanderlaget.

Hvem er lagets viktigste spiller og hvorfor: Maren Carr er vår viktigste innbytter, og gir alt hver gang hun kommer innpå. Er fremdeles den eneste som har utført en sklitakling på laget! Må også si at Jens Gangdal har vært viktig denne sesongen med å hjelpe undertegnede med å organisere laget. I tillegg skylder han meg penger, så håper dette gjør at disse kommer inn på konto nå.

Hvilket lag i ligaen er det verst å tape mot (hatoppgjør) og hvorfor: Uten tvil GLU. Er dessverre slik at grunnskolelærerne har et betydelig enklere studie enn oss, noe som er årsaken til at vi har tapt de gangene vi har møttes. Men satser på knusende seier i en eventuell finale.

Eventuelle andre kommentarer: Forza Fiks

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.