Studentligaen: BIF tok biffen

0

I ett vått og kaldt tok oppgjør Byggingeniørene (BIF) skalpen til Lærerstudentene (GLU) i Studentliga-finalen. Med 3-0 til BIF var det liten tvil om hvem som var best i regnet på SIF Stadion.

«Siffen», Stavanger: GLU åpnet første omgang godt og hadde flere skudd på mål. Dessverre for supporterne fikk GLU ingen nettkjenninger, på tross av gode heiarop fra tribunen. Første omgang endte 0-0 og forfrosne spillere forsvant kjapt inn i varme garderober.

Andre omgang åpnet med ett smell, da Alexander Runshaug (BIF) etter 5 minutt snappet ballen fra en GLU forsvarer og satte den trygt i mål. Til tross for målet imot, fortsatte GLU i samme stil som første omgang, og holdt presset godt oppe.

Ingeniørene sto imot, og brukte GLU sitt press til sin fordel. Med kjappe kontringer fikk BIF flere sjanser, og etter 80 minutter kunne de juble igjen, denne gang takket være Ibrahim Sahin. I det 90’ende minutt kunne ikke Ibrahim dy seg, og satte ballen på ny i mål. Sahin sikret med det 3-0 seier til BIF, og Lærerne måtte ta til takke med sølvet i høstens Studentliga.

Se alle bildene fra kampen:BIF sitt lag står og holder rundt hverandre

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.