STREAMINGTIPS: To etablerte og to nye serier

0

Andres Haugen Vikhagen, Streaming-spalten.

Andres Haugen Vikhagen gir deg de beste streaming-tipsene.

Nytt år, nye serie- og filmmuligheter. Når vi nå har gått inn i februar måned er det en mengde nye serier og filmer som finner sin vei til de ulike streaming-tjenestene. Det er også høytid for allerede etablerte serier å vende tilbake med nye sesonger. Streaming-tipsene for denne måneden inneholder derfor to allerede etablerte serier og to helt nye.

 1. Better Call Saul
  Satt i samme univers som «Breaking Bad», følger denne serien Jimmy McGill, bedre kjent som Saul Goodman, i årene før han møter Walter White og etablerer seg som advokat i New Mexico. Serien klarer å beholde den samme tonen som i «Breaking Bad», samtidig som den også klarer å skille seg fra sin forgjenger. Bob Odenkirk overbeviser stort i rollen som Jimmy McGill/Saul Goodman og sammen med resten av rollebesetningen er denne serien ekstremt velspilt. Vince Gilligan, skaperen, beviste med første sesong av denne serien at «Breaking Bad» ikke bare var et lykketreff og at han virkelig vet hvordan man lager gode og annerledes serier, med interessante karakterer og historier man virkelig setter seg inn i. Likte du «Breaking bad» vil også denne serien falle i smak. Nye episoder på Netflix hver tirsdag.
 1. Vinyl
  Forteller historien om plateselskap-eieren Richie Finestra som må takle dop, sex, vold og den stadig endrende musikkbransjen på 70-tallet. Skaperne av serien er ingen ringere enn Mick Jagger og Martin Scorsese, og serien er som alle HBO-serier, av ypperste klasse. Selv om det bare har kommet en episode, en veldig lang en, fremstår denne serien som ekte og rå, og en av de mest interessante nye seriene dette året. Med fantastisk musikk, en nydelig 70-tallssetting og kjente skuespillere som Bobby Cannavale, Olivia Wilde og Ray Romano i hovedrollene er dette virkelig en serie å følge med på i år. Nye episoder på HBO Nordic hver mandag.
 1. The Shannara Chronicles
  Første sesong i denne Fantasy-serien tar for seg andre bok, «The Elfstones of Shannara», i Terry Brooks’ originale Fantasy-trilogi «Shannara». Vi følger halvalven Will, Alveprinsessen Amberle og røverjenta Eretria på deres ferd for å redde det hellige treet Ellcrys og bekjempe demonen Dagda Mor. Serien er spilt inn på New Zealand, så kinematografien og landskapet er det ingenting å utsette på, og det gjør denne serien til en av de flotteste seriene som er, visuelt sett. Med nydelige omgivelser og magiske hendelser er dette en serie enhver Fantasy-entusiast bør få med seg, og den gir en god dose Fantasy i påvente av sjette sesong av «Game of Thrones». Nye episoder på HBO Nordic hver onsdag
 1. Agent Carter
  Mens de mer kjente Marvel-seriene «Daredevil» og «Jessica Jones» har introdusert oss for et mørkere og blodigere Marvel-univers, har «Agent Carter» beholdt mye av tonen fra Marvels filmunivers. I serien følger vi Captain Americas kjærlighetsinteresse, Peggy Carter, i etterkrigstidens New York og L.A. Hun er etter krigen blitt satt til sekretærarbeid i SSR, nå kjent som Shield, men reiser etter hvert på ulike oppdrag sammen med Howard Starks butler Edwin Jarvis. Hayley Atwell er som i filmene helt strålende som Peggy Carter og bidrar med sin sjarm og sitt humoristiske vesen til at denne serien skiller seg ut fra de andre Marvel-seriene, men beholder det vi allerede er blitt så betatt av i filmene. Nye episoder på Netflix hver torsdag.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.