Streaming-tips: Rett og slett fantastiske!

0

Noen ganger kommer du over serier som fanger interessen på en slik måte at en ikke kan gjøre annet enn å bli totalt hektet.

Man begynner å se på den og klarer ikke å slutte. Slike serier kan for noen komme til stadighet, mens de for andre kommer med større mellomrom. Denne månedens Streaming-tips tar for seg fire av mine absolutte favorittserier. Serier som ikke er annet enn rett og slett fantastiske.

The Americans (Netflix): Elizabeth (Keri Russel) og Philip Jennings (Matthew Rhys) er russiske spioner for KGB som poserer som et gift par i USA under Reagans første periode som president. De har i oppdrag å spionere på den amerikanske regjeringen, samtidig som at de skal leve et «normalt» liv med sine to barn Paige (Holly Taylor) og Henry (Keidrich Sellati). Serien følger så vel Jennings ekteparet, som FBI agent og nabo Stan Beeman (Noah Emmerich) og den russiske ambassaden i Washington. «The Americans» er en smart og fartsfylt serie med en mengde forskjellige «lag». Den har spionering, familiedrama og action, og er derfor en god blanding av det meste. Elizabeth og Philip er to fantastiske og til tider klin gærne karakterer det er en nytelse å følge, og gjør serien til et must for de aller fleste som liker dramaserier.

Justified (Amazon Prime Video): U.S Marshall Raylan Givens (Timothy Olyphant) blir omplassert fra Miami til den lille hjembyen sin i Kentucky. Her støter han borti familie og gamle kjente, og hans uortodokse metoder irriterer de kriminelle så vel som kollegene. Serien tar for seg kriminalitet som strekker seg fra narkotika til hjemmebrentindustrien, og gjør så på en morsom og svært underholdene måte. Forholdet mellom Givens og de kriminelle barndomsvennene og gamle kjente, er ikke annet enn unikt og interessant. Dette er en serie som holder et ganske lavt tempo, men som gjennom sine interessante karakterer og det spesielle båndet dem imellom klarer å fange seeren på en unik måte.

Banshee (HBO Nordic): En ukjent mann (Antony Starr) tar over identiteten til Sheriffen Lucas Hood i den lille byen Banshee i Pennsylvania. Her støter han på ekskjæresten Carrie (Ivana Milicevic), bartenderen Sugar (Frankie Faison), den kriminelle Kai Proctor (Ulrich Thomsen) og bestevennen Job (Hoon Lee), i det han har mye uoppgjort å gjøre opp i. Serien er en fartsfylt, voldelig og brutal reise gjennom byens mange forskjellige kriminelle syndikater, og en adrenalinboost av de sjeldne. Er du på utkikk etter en smart, ultravoldelig og avhengighetsskapende serie, med en rekke ulike og interessante karakterer, er denne serien noe for deg.

Master of None (Netflix): Aziz Ansari, kanskje best kjent fra komiserien «Parks and Recreation», er sammen med Alan Yang skapere av denne komiserien fra Netflix. Serien følger skuespilleren Dev (Aziz Ansari) gjennom hans profesjonelle og personlige liv i New York. Vi blir kjent med hans venner Arnold (Eric Wareheim), Denise (Lena Waithe) og Brian (Kelvin Yu), og blir med på en reise bestående av karrierevalg, kjærlighet, vennskap og tanker om fremtiden. Som i alt han er med i, er Ansari fantastisk i rollen som den eksentriske Dev. Gjennom hans store ønske om å slå igjennom som skuespiller får vi se hvordan Dev, med «god» hjelp fra vennene, havner i en mengde bisarre og kleine situasjoner. Dette er en velspilt og velskrevet komiserie som passer for enhver.

I streaming-spalten gir Andres Haugen Vikhagen tips til hvordan du skal få det beste utav strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.