STOR HAR ORDET: Kjære student, vi prøver å nå deg!

0

 

Johannes Nordrum Bratberg, StOr-spalten.


“StOR har ordet” er en spalte der leder for Studentorganisasjonen i Stavanger, Anine Klepp, og nestelederne Johannes Nordrum Bratberg og Magne Bartlett forteller hva de har på hjertet.

Ja, vi har faktisk forsøkt i noen år. Det har seg sånn at StOr jobber med saker som angår studenter, deres rettigheter og hvordan de har det under sitt opphold her på UiS. Dette er saker som vi gjerne vil at dere skal få med dere, kommentere, kritisere og rose. Vi vil ha alt.

Det er bare et problem. Vi er veldig usikre på hvordan vi skal nå ut til dere. Er det her i SmiS? Er det på Facebook? Ser dere på nettsiden vår? Uten å gå over på morse- og røyksignal-vitser, så forstår dere hvor vi vil. Det vi også nå forstår er at det er en vanskelig oppgave for dere å følge med når vi ikke avklarer hvilken kanal vi bruker for å formidle informasjon. Dette har vi bestemt oss for å avklare en gang for alle. Vi arbeider med en form for strategi som kan:

– Gjøre det lettere for studentene å følge med og kontrollere arbeidet vi gjør.
– Gjøre det lettere for oss å nå ut til studentene.
– Gjøre det morsommere og mer attraktivt å følge arbeidet StOr gjør.
– Formidle hva vi faktisk gjør.

Siden vår på Facebook blir vår primære kommunikasjonskanal. Det vil si at vi vil legge ut arrangementer, informasjon, viktige dokumenter og lettbente saker som vagt kan relatere til studentlivet. Det som er viktig å notere seg er at StOr er en paraplyorganisasjonen for alle linjeforeningene på UiS, og dette gjør at vi vil legge ut informasjon om deres arrangementer og lignende. Vi legger ut lenker til de sakene i media der vi er representert og som angår studentene på UiS. Noen ganger er det til og med vaffelfredag der vi steker vafler for harde livet, og deretter deler de ut til alle studenter som kommer innom. Vi har begynt med «en i uka», der vi spør en tilfeldig student noen få spørsmål. Forhåpentligvis vil dette vise mangfoldet av de forskjellige studentene StOr representerer.

Hjemmesiden vår vil fortsatt være i bruk som blogg og til å legge ut artikler (som igjen blir lagt ut på Facebook-siden). Hjemmesiden vil også være et sted man skal kunne finne en oversikt over viktig informasjon som representanter i ulike verv, styringsdokumenter og søknadsmaler.

Vi i StOr tar alltid imot tips om hvordan vi kan tilpasse oss dere, og hvordan vi kan nå ut så bredt vi kan. Vi svarer på alle spørsmål dere måtte ha, og kan hjelpe dere med problemer, eller henvise dere dit dere kan få hjelp. Kom gjerne opp på vaffelfredag, eller på kaffe hvilken som helst annen dag.
Klikk dere inn på hjemmesiden vår og lik den, så vil dere kunne holde dere oppdatert på alt som rører seg i studentmiljøet.

Vennlig hilsen/Best Regards,
Johannes Nordrum Bratberg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.