Stavanger Studentliga: Petro IL

0

Nettserien Stavanger Studentliga er et samarbeid mellom SmiS og Stavanger Studentliga der lagene blir presentert fortløpende på nett. Denne gangen står Petro IL for tur.

Petro IL

petro

Navn på organisasjon/linjeforening: Petroil – Petroleumsingeniørenes linjeforening

Plassering forrige sesong: Ingen kommentar.

Hva er målet deres for sesongen?
For et kvalitetslag som Petro IL er det naturlig å ha målsetning om å vinne ligaen. De andre lagene har dog utviklet seg de siste sesongene, men vi er fremdeles blant de største favorittene til å hente bøtta hjem til Paviljong 4. Dette viste vi senest i 5-2 seieren mot fjorårsmesterne BI Superhunks.

Hva har det blitt fokusert på i preseason?
Det medisinske aparatet har gjort en fantastisk jobb med å få nøkkelspillere tilbake fra langvarige skader. Scoutingen gjort av leder-teamet holder også et meget høyt nivå, og vi stiller et fantastisk lag uavhengig av hvem som en bortreist. Det ble også lagt enormt fokus på konsumering under lagfesten, noe som trener-teamet er overbevist om er en av nøklene for en god sesong.

Beskriv lagets største styrker.
Vår største styrke må være angrepsrekken. Vi har flere spillere som holder topp internasjonalt nivå. Det er jevnlig speidere fra alle de største ligaene rundt om i Europa til stede på seriekampene våre for å følge med på utviklingen til de offensive spillerene.

Hvem er lagets viktigste spiller og hvorfor?
Lagets viktigste spiller er uten tvil Tor Kristian Opås. Tor er drivmekanismen og jernmannen som får maskineriet Petro IL til å fungere. Ved siden av å være en bauta av en høyreback er han ekstremt frekk i kjeften. Han er også den desidert mest seriøse spilleren på laget. Jeg vil gjerne trekke frem holdningen og oppførselen hans på lagfesten som et godt eksempel på rollemodellen han er for de yngre og lovende spillerene på laget.

Hvilket lag i ligaen er det verst å tape mot (hatoppgjør) og hvorfor?
Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, da vi fremdeles har til gode å tape en kamp i studentligaen. Kampen det var deiligst å vinne er utvilsomt slitekampen mot LED våren 2015 da vi scoret mot slutten av kampen og sikret seieren i Stavanger Studentliga.

Andre kommentarer?
Kjør da.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.