Sex og samliv: Smaken er som baken 

0

 

Har du noen gang falt rett på ræva på isen eller asfalten? Har du kjent på den intense svien av smerte som oppstår i halebeinet og smaken av blod i kjeften? Dette er en god beskrivelse på hvordan det kan føles ut dersom pikken plutselig sklir ut av fitta og inn i rumpa på et mikrosekund. Jokking i et lynraskt tempo og overdrevent bruk av silikonglid i doggystyle er også en viktig faktor. Det er heldigvis ikke sånn analsex egentlig føles, eller det skal i hvert fall ikke det. 

Denne tabubelagte formen for seksuell nytelse skal nemlig være like godt for dere begge, og minst like god som vanlig sex, om ikke enda bedre. Her gjelder det å ha forhåndsregler. Du må bruke rumpa til det den er ment for. I starten av akten er det nemlig normalt at det føles ut som du skal bæsje deg ut, og om det faktisk er lort i luka fra før av, kan dette dessverre forplante seg på staken til partneren din. De siste restene i endetarmen kan fjernes med såkalte anusdusjer, som du får kjøpt hos din lokale sex-sjappe. 

For at det å ta bakveien skal være godt for den penetrerte, kreves varsomhet og et langt forspill. Selve rumpehullet har ikke bare en, men to lukkemuskler. Den ene er koblet med nervesystemet, og om den ikke slapper av kan det ikke bare bli vondt, men også farlig. Er man anspent kan analsex føre til sprekkdannelser i huden rundt analåpningen. Dette kalles analfissur. Det er derfor viktig å gjøre åpningen litt utvidet og å få lukkemuskelen slapp ved hjelp av et par fingre eller et leketøy, før man går inn med sitt personlige eie. 

Husk kondom for beskyttelse mot bakterier og kjønnssykdommer. På samme måte som ved vaginal sex, er det viktig å ta hensyn til partneren sin under analsex. Noen liker analsex og andre ikke. Anus er en erogen sone og med riktig stimulering kan den faktisk forsterke orgasmen betraktelig, og du kan kanskje nå et klimaks du aldri har nådd før. Dette gjelder både kvinner og menn. Stimulering av prostatakjertelen hos menn kan sammenlignes med g-punktet hos kvinner og du trenger bare en finger for å nå det. 

For dere som ikke har en fast partner, er det fullt mulig å eksperimentere selv. Det er vel få som drar drita på byen en lørdagskveld med en hensikt om å ha et endetarmsknull som one-night-stand, eller? I anonyme forum på nett belyses det av flere kvinner at det å bli penetrert i flere hull samtidig er noe som settes pris på. Gjerne med en dildo i dåsa, en penis i stumpen og en vibrator på klitten. 

I en undersøkelse gjort av Sinful.no ser de nærmere på nordmenns sexvaner i 2016. Hos menn er det analt sexleketøy som er blitt mest populære. Salget på denne typen leketøy har nemlig økt med 42 prosent sammenlignet med 2015. Det ser altså ut til at menn er blitt mer åpne til analsex, og at homo-stempelet man en gang fikk for å vise interesse for det, endelig er i ferd med å gå tom for blekk. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.