Sex & samliv: The Key to Succsex

0

Hvordan sikre deg en god omgang sex? Jo, svaret ligger i forspillet. Det å skape magisk sex er nærmest umulig uten et fullkomment forspill. Dessverre har det seg slik at par som har vært sammen lenge, har en tendens til å skippe det. Kanskje grunnen til at samtlige vil gå rett på sak er fordi de ikke kjenner partneren godt nok i senga? Vi har alle ulike behov og preferanser, og ved å orientere deg ordentlig hos den du har sex med, oppnår du optimal nytelse.

For å få frem våre ulikheter har jeg snakket med 20 anonyme personer om hva de foretrekker før sexen finner sted. Etter praten stod jeg igjen med tre ulike former for forspill som de anonyme helte mot. De fleste svarte en detaljert oralsex. Etter det svarte overraskende nok syv av de anonyme at omgivelsene hadde mye å si. Tre stykker mente at dusjing og massasje var oppskriften på fyldig og perfekt sex. Jeg vil svinge innom forspillene som ble nevnt ovenfor. Jeg vil skrive om hvorfor de endte opp med å være de anonymes, og mine, personlige favoritter. Nedenfor vil jeg også gi deg tips og triks som kan anvendes skulle du komme i en lignende forspillsituasjon.

En detaljert oralsex styrker båndet mellom deg og partneren din. Det er her du skal ta deg god tid og bli ordentlig kjent med partnerens erogene soner. Du skal tolke kroppstegnene til den som oralsexen blir utført på gir deg. Veksel mellom intens og rolig bevegelse, du bør prøve å bytte om til rolig tempo når partneren din nesten når klimaks. Hvis dere har sex jevnlig, kan du skreddersy oraløkten også. Den innøvde oralrutinen kan du bruke for å sikre en guddommelig omgang sex. Ofte er trikset med oralsex å tease partneren din til det ytterste, men vær på vakt, personen skal ikke ejakulere. 69 kan også være en god variant for oralsex. Den likestiller med tanke på fordeling av jobb og nytelse, 69 is the only dinner for two.

«Se for deg dråpene som skyller ned over deg og din partner mens dere smører hverandre inn i velduftende, skummende såper»

Omgivelsene rundt deg er tellende for hvordan resultatet blir. Det er i det hele tatt vanskelig uttale seg om hva som defineres som et forspill. Kroppen trenger ikke å være det eneste du bruker for å innlede sexen. Et forspill kan også være omgivelsesbasert, et som ikke fokuserer på kroppen like mye. Noen eksempler på det kan være å tenne lys, ha på musikk, sette frem friske blomster eller dekorere med sensuelle farger.

En massasje kan også være starten på en lidenskapelig omgang. Høsten hjelper deg til å sette den riktige stemningen i gang. Alt blir automatisk litt mer intenst og sexy når det vind- og regntunge Vestlandet uler på utsiden av ditt sengevindu. Dette kombinert med en sensuell massasje, på en dag hvor du hører regndråpene slå forsiktig mot taket, kan få en penis erigert på en-to-tre. Forresten så er lår-og rompemassasje luksus dere gutter kan spandere oftere på oss jenter!

Ved å dusje sammen sparer man ikke bare miljøet, man ender også opp med en våt og garantert kåt sex. Vannet i dusjen gjør alt fra bevegelser til suging og slikking mye mer delikat. I tillegg så er atmosfæren i dusjen romantisk. Se for deg dråpene som skyller ned over deg og din partner mens dere smører hverandre inn i velduftende, skummende såper.

Forspillet er undervurdert. Det er ikke smart å haste av gårde med noe som i bunn og grunn var ment for å bringe deg og din partner nærmere. Den maksimale nytelsen oppstår først når kjemien mellom dere begge klaffer gjennom et tilnærmet forspill. Euforisk sex kommer ikke av seg selv, den kommer når du gjør deg kjent med din partners kropp og klarer å beherske den. Og for guds skyld, ikke vær redd for å la din sexkavaler gjøre seg kjent med din heller. Min siste oppfordring er å ikke glemme din partner mens der begge to fortsatt er glad i hverandre. Det er viktig å smi mens jernet er varmt.

elise-gundersen-sexSex & Samliv-spalten handler om nettopp sex og samliv, og blir skrevet av Elise Gundersen.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.