Sex & samliv: Nytt skoleår, nye muligheter

0

Det er like over 4200 nye elever på UiS i år, og jeg kan tenke meg at flere av oss fantaserer om mer enn gode karakterer. Og hva er vel bedre enn å starte skoleåret med blanke ark?

Med et mangfold av ukjente fjes og nye bekjentskap, kan det være vanskelig å holde sexlysten tilbake. Etter en festlig kveld på Tappetårnet, kan du i stedet for å dra på byen, invitere et sjarmerende smil med hjem. Kanskje blir det nettopp den personen du tok med deg hjem, som gir deg den lille boosten du trenger for å starte skoleåret?
Med studenter fra alle kanter av landet, kan det være spennende å bli kjent med andre byers sexkultur og vaner. Det er individuelt, men mange opplever at personens opphav kan ha en sammenheng med hvordan sexen arter seg. Du for kan for eksempel sjarmere med noen unike og frekke dansetrinn på dansegulvet. Hvis du har en dialekt, kan du også ta den i bruk. Det finnes vel en dialekt som gjør deg litt ekstra begeistret? Mest sannsynlig er det noen der ute som er svak for din også! Kanskje en med en forførende dialekt kan gi deg en hyggelig velkomsthilsen i senga?

Ikke alle er like flinke på å sjekke opp fremmede på byen. Hvis du har lett for å bruke fæle sjekkereplikker, skal du ta det helt med ro. Jeg har nemlig samlet sammen de verste sjekkereplikkene som du absolutt bør styre unna.

“Det er så ryddig her. Skal vi rote litt?”
“Gjorde det vondt da du falt ned fra himmelen?”
“Stryke, stryke søte, skal jeg fylle deg med fløte?”
“Is that a ladder in your pants or the stairway to heaven?”
“Are you Google? Because you got everything I am searching for”.

Fra pinlige sjekkereplikker til interiør og farge. Med alle disse nye inntrykkene, følger det også med nye innkjøp. Det er ikke galt å unne seg interiørgjenstander i farger som øker sexlysten. Ønsker du å piffe opp studenthybelen eller leiligheten, er det å anbefale å bruke fargen karamell. Det britiske reiseselskapet «Travellodge», hadde en spørreundersøkelse blant 2000 voksene i 2016, som viste at parene som hadde karamelltonet farge på soverommet hadde mer sex enn parene med andre fargevalg. Forskerne mener at hjernen assosierer karamellfargen med delikat mat, og at det derfor gjør deg lysten. Karamellbelagte vegger er ikke bare stiling, men det kan også være til fordel for sexlivet.

Avslutningsvis, vil jeg oppfordre alle der ute til å gjøre seg godt kjent med skolen, byen, og ikke minst menneskene. Ikke la fordommer true deg, men la deg heller ikke falle for kleine sjekketriks og replikker. Mulighetene er mange – der ute finnes det nysgjerrige studenter med både trange og lange.

elise-gundersen-sexSex & Samliv-spalten blir skrevet av Elise Gundersen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.