SEX & SAMLIV: Let´s spice it up!

0

Sara-Holmberg-Sexspalten.-1024x684

Sex & Samliv-spalten er rimelig selvforklarende, og blir skrevet av Sara Holmberg.

«Nei, slutt da, jeg er så sliten… Jeg orker ikke nå, vi kan ha sex i morgen, jeg lover». Hvor mange kjenner seg igjen her? Jeg tipper det er en del, spesielt blant oss jenter. Det er så lett å si nei og finne unnskyldninger, enten om det er at man er sliten, har vondt et sted, at det er for sent eller en annen grunn. Men plutselig kommer de dagene hvor vi blir sprengkåte og gutten ikke har annet valg enn å bli med oss i sengen, uansett hvor sliten eller trøtt han er. Jeg opplever at det ofte er jentene som har ordet for når man skal ha sex eller ikke, så da har vel vi et lite ansvar om å faktisk by litt på oss selv?

Som regel så har vi unnskyldninger som at vi er for slitne, eller at det er for sent, eller så har vi mensen eller kanskje glemt å frisere underlivet. Ofte er det sånn at om vi ikke føler oss freshe, så vi vil ikke rote eller ha sex. Samtidig så er det jo litt sånn at er man kåt, så er man kåt og da er det mer greit. Men akkurat den fasen å bli teaset og rotet med når man ikke føler seg deilig tror jeg stopper veldig mange. Det er ganske trist egentlig, for det er jo rimelig lite som skal til. En kjapp dusj, huske å trimme underlivet, holde seg ren og gjøre sånne små, generelle ting for å føle seg litt freshere. Det verste som finnes er når en gutt skal ned på deg og du vet at du ikke er så ren som du burde vært. Alt fokus blir på det, og mye av nytelsen forsvinner. Dette gjelder vel for gutter også? Hygiene er viktig for et godt sexliv!

Så er det dette med rutiner. Når ting blir rutine blir det kjedelig, og da blir man også mer daff og giddeløs. Igjen, dette fører til mindre sex. Så hvordan få et sexliv uten rutiner? Det handler rett og slett om de små tingene. Om man er i et forhold er romansen en ganske viktig del av sexlivet. Kjøp dama blomster og få en blowjob, eller en real runde i senga. For det er jo faktisk litt sånn. Når man viser at man setter pris på hverandre, gjør små ting for å glede den andre og gjør litt sexy ting av og til, så blir sexlivet bedre og hyppigere. Det er slike små ting som å lage en deilig middag, dele en flaske vin i hverdagen, ta på seg sexy undertøy, kjøpe et sexleketøy dere kan bruke sammen, kjøpe noen blomster eller tease hverandre til begge blir svimle av kåthet, som gjør at sexlivet blomstrer. Det høres ganske lett ut, gjør det ikke? Men jeg vet det er vanskeligere enn det høres ut.

Jeg syns vi skal ta all den energien vi kan få fra de litt og litt lysere dagene vi har i vente, ta solen til oss, nyte den milde luften og tenke på at våren snart er godt på vei og bruke overskuddet det gir oss til å få et godt og lykkelig sexliv. Gjør små ting for din kjære, vær renslig, la deg bli tent og vær leken. La mars bli en sexy måned!

Fem tips for å spice opp sexlivet:

  • Lag en god stemning. Spesielt jenter trenger å slappe av og glemme alt stress og bekymringer for å lettere bli kåt og nyte sex.
  • Kjøp nytt, sexy undertøy og overrask partneren din når han eller hun kommer hjem, med champagne, jordbær med sjokolade og tente stearinlys.
  • Kjøp blomster, et nytt sexleketøy eller andre små gaver til hverandre.
  • Gi komplimenter og si fine og sexy ord til partneren din.
  • Prioriter sex. Legg deg 15 minutter senere eller stå opp 15 minutter senere, ha sex i stedet for å se på favorittserien og dusj heller sammen slik at dere rekker både middag og trening.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.