Sex og samliv: Sommersex

0

Selv om ferien ikke er her ennå, kan vi trygt si at vi nå, i mai, har fått en rimelig god smak av sommer. For de fleste av oss stiger sexlysten i takt med varmegradene. Det er litt rart med det, men sommer gjør noe med oss. Spør du meg er sommer den beste tiden i året for alt som heter sex og samliv. Lette klær, sene kvelder, brisne hoder og kåte kropper– det kan jo bare gå en vei.

Det aller beste med sommeren – sett bort i fra varmen, solen, vannmelon og brun hud – er at det finnes uendelig med muligheter for hvor vi kan ha sex. Fordi sex utendørs, dere… Det bør ikke bli undervurdert! Jeg tenkte derfor å dele min såkalte «bucket list» med dere. Så kan jo dere få litt inspirasjon, kanskje herme litt, og lure fælt på hva jeg har gjort og hva jeg bare har lyst til å gjøre.

I havet
I bilen
I en rundkjøring
I et basseng
På stranda (helst i solnedgangen, såklart)
I et badebasseng
På en lekeplass
I skogen
På en solseng
I en jacuzzi
På en fjelltopp
I en båt
På en trampoline
I bussen
På flydoen
På en fotballbane

Det finnes altså ekstremt mange muligheter, og dette er bare noen av mange. Hva er vel bedre enn å komme ut av hiet og ut i det fri? Sommer handler jo om akkurat det; å være spontan og fri, og ikke minst å oppleve så mye som mulig. Det er så mye man kan gjøre på den beste årstiden i året.

Jeg sier ja til å bruke sommeren på å pleie kjærligheten, uansett om du er i et forhold eller er singel. Det er så mye å gjøre, så mange steder man kan reise og så mye deilig, seksuell mat man kan spise. Vi vet alle at mat som jordbær, sjokolade og champagne øker sexlysten, men visste dere at granateplejuice forbedrer sexlivet? Eller at sushi gir sexlivet en boost?  Faktisk så er vitaminer noe av det viktigste å få i seg for å booste sexlysten. A-vitamin, B6-vitamin og C-vitamin går direkte på sexlysten, det er bare å google det! Så mitt tips til dere er å pakke piknikkurven med masse mat og drikke som oser av sex, finne det perfekte stedet og så la sommervarmen og stemningen ta seg av resten.

Vi vet jo alle at sex på offentlige steder er ulovlig, men er ikke det bare med på å gjøre det litt ekstra pirrende? Bare pass på å være litt diskré. Og bare et sånt lite tips til alle jenter: Det er lov å gå uten undertøy på varme dager.

Jeg ønsker dere en varm og kåt sommer!

Sex & Samliv-spalten blir skrevet av Sara Holmberg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.