Sex og samliv: Seks stillinger som vil gi deg julestemning

41

Sex og samliv: Seks stillinger som vil gi deg julestemning

Av med klærne og på med nisselua. Her kommer sexstillingene som vil få deg til å fa-la-la-la-la la la la ahhhh hele julen gjennom.

Tekst: Pernille Pettersen

Julen nærmer seg med stormskritt. Gatene er for lengst pyntet, radioen spiller «Driving Home for Christmas» minst to ganger i timen og folk vandrer rundt i gensere med reinsdyrmotiv og juletrær. Er det litt for mye? Ja! Men det er en helt annen artikkel. Dette er jo en sexspalte. Og hva kan umulig være sexy med jul? Det spørsmålet har jeg stilt meg selv mange ganger i prosessen å skrive noe som helst om sex og jul. Men, så fikk jeg én ide – og kun én.

For jul trenger ikke å være usexy – tvert imot. Med de rette redskapene vil du garantert «COME home for christmas» i år. Alt du trenger er en nisselue, partner (som er våken og samtykker) og en naken kropp for at julestemningen skal innta soverommet. Og så klart min liste over seks juleinspirerte sexstillinger.

(PS: Selv om alle stillingene er basert på mann og kvinne, er det ingen ting i veien for å gjøre samtlige av dem med kvinne og kvinne eller mann og mann.)

 

  1. The sleigh ride – Her finnes det to versjoner. I den første får kvinnen æren av å være sleden. Hun ligger på magen med høyre fot i en 90 graders vinkel mens mannen sitter på kne over hennes venstre fot. Resten skjønner du kanskje selv? I den andre versjonen er mannen sleden. Han ligger på ryggen med knærne opp mens kvinnen sitter på kne over skrittet hans og med hodet vendt mot mannens føtter. 1-2-3 kjør slede!

 

  1. Nissemor – Har du alltid hatt en indre drøm om å være nissemor? Vel, nå har du sjansen. Mannen ligger på ryggen mens nissemor sitter på kne over hans skritt. Beveg deg opp og ned, til siden eller hva du nå enn foretrekker. You are in power Mrs. Clause.

 

  1. Kåte reinsdyr – Bring ut dit indre reinsdyr (hva nå enn det betyr). Kvinnen står på alle fire, mannen står på kne bak. Kan minne mye om den velkjente stillingen «doggy», men dette er altså kåte reinsdyr, som blir noe helt annet.

 

  1. Elf on the shelf – Nå snakker vi bitte litt komplisert. Skal prøve å forklare dette nøye slik at ingen sitter igjen med brukket nakke eller noe. Kvinnen er alvens krakk. Kvinnen legger seg på ryggen med føttene rett opp og «tipper» dem bak mot ansiktet, slik at anklene blir et sted ved/bak hodet. Mannen/alven setter seg på krakken, og ja, resten er vel en selvfølge? The D skal inn i the V.

 

  1. Under juletreet – Mannen ligger på ryggen og ser rett opp i juletreets vakre stamme. Kvinnen sitter på kne over hodet hans, og så klart må hendene være formet som et juletre, ellers blir det ingen juletresexstilling. Mannen bruker tunga for det den er verdt. Et lykkelig juletre har alt å si for julestemningen <3

 

  1. Julekula – Vi kan ikke ha et juletre uten pynt, så her kommer julekula. Mannen sitter med føttene flettet (yoga-style), kvinnen sitter i fanget til mannen med ansiktet mot mannens. Hun knyter føttene rundt hans midje. Hump i vei, eller som jeg liker å si: Jingle all the way. God jul ;-)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.