Sex og samliv: På tide å Tindre

0

Det er et nytt år og et nytt forsøk på å oppnå kjærlighet eller bare et one-night-stand. Januar er nemlig høytiden for å gjøre det slutt med kjæresten din. Nærmere sagt så tar 1 av 10 forhold slutt den andre torsdagen i januar, skriver The Scotsman. Dette betyr at det nå er flere single der ute, så kanskje dette er den perfekte tiden å laste ned Tinder? Tinder er kanskje den mest brukte sjekkeappen i Norge og det er over en halv million nordmenn som bruker sjekkeapper – så hva har du å tape?

Dessverre så er det slik at for å finne den rette så må man som regel swipe forbi en hel rekke stereotyper med gutter og jenter. Å bare ha for eksempel gruppebilder er aldri en god ide. Ingen gidder å trykke mellom 4 bilder fram og tilbake for å finne ut hvem du er. Du vil vel bare vise at du har venner, at du fester, og at du har vært på ferie i Ayia Napa eller Magaluf, men er du aldri alene? Det er jo deg en vil se. Ikke legg ut selfie der du holder rundt den kjekke kompisen din eller deilige venninna. Ja det kan være broren eller søsteren din, men den sjansen tar ikke mange.

Legg ut bilde av deg selv der du smiler. Du må jo ha noen gode profilbilder på facebook? Hvis du har kjæledyr kan du bruke det til din fordel. Tinder blir, av mange, sett på som en sex-app så ikke legg ut bilde av barna dine. Du kan heller nevne hvem du er mamma til i bioen.

Bioen er minst like viktig som bildene. Bildene kan felle deg, men bioen kan gi deg en ny sjanse. Her er noen elementer å unngå. Hvis du skriver en milelang selvbiografi har dere ingenting å snakke om, så man blir ikke like nysgjerrig og du blir ikke like mystisk. Cheesy sjekkereplikker og klisjeer skulle vært forbudt i bioen. Ha istedet en morsom regle eller rim for å vise at du har humor. Ikke bruk quotes fra kjente historiske personer eller skilt fra Kremmerhuset. Et par ord om deg selv er nok. Hold det enkelt.

Gratulerer! Du har fått en match. Hvem starter samtalen? Det er ingen overraskelse at de fleste svarer at guttene skal sende melding først, ta regningen og bestemme hvor man skal på date. Dette må det bli slutt på. Jeg tenker at hvis man er interessert nok så sender man melding uavhengig av kjønn. Ikke start samtalen med en GIF eller emoji som det er umulig å svare på. Et enkelt ´´Hei´´ og/eller et åpent spørsmål er greit. Dropp å starte med ´´Hvorfor er ei så søt jente som deg her da? ;-)´´ og ´´Add meg på snap’’. Det er heller ikke lurt å ha en kopiert melding som du åpenbart sender til alle du matcher med. Igjen: hold det enkelt. Husk å koble til instagram slik at en kan stalke deg litt ekstra uten forpliktelser. Lykke til!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.