Sex og samliv: Fire ting du kanskje ikke visste

0

I denne månedens utgave har jeg fått med meg en gutt slik at jeg kan få inn synspunkter fra både den maskuline og feminine siden. Det skal handle om seksuelle handlinger som det motsatte kjønn ikke nødvendigvis visste den andre likte.

Fire ting du kanskje ikke visste at gutten liker i senga:

Vibrerende sex: Sex med hjelp av noe som vibrerer. Gutter liker å ha sex med vibrerende gjenstander fordi da er det større garanti for at gutten klarer å gi dama en orgasme. Vi er ikke så egoistiske som dere skulle trodd, vi syns det er turn on når dama kommer. Det er absolutt nydelig for oss å se en kvinne i orgasmiske spasmer.

En god handjob: Hun tror som oftest hun må dra nytte av munnen for å tilfredsstille, men et realt runk med mye glidemiddel kan faktisk være bedre. Poenget her er at det skal være behagelig. Det skal tilsvare en penismassasje. Dynk penisen i massevis av glidemiddel og dra forhuden frem og tilbake i jevnt fart som en forsmak før penetrering. Det er også lov til å gå hele veien på det nivået slik at det ender opp som et hovedinnslag.

Fetisj: Om det er føtter, anal eller cumshots. Alle gutter har en kinky side ved seg som han gjerne skulle ønske han kunne utfordre henne med. Uheldigvis er det mange som syns det er kleint å ta det opp med partneren sin. Ikke bli forbauset om gutten ønsker å eksperimentere med uvante ideer. Fetisjene som topper listen her i landet er cumshots, latex, bodage, footfetisj og dominasjon og underkastelse.

Prostatamassasje: Dette er utenfor manges komfortsone. Men det sies at hvis en jente vil sette et klimaks på klimaks, kan hun legge litt trykk mellom pung og rektum rett før han får orgasme. Da vil hun legge press på prostata, dermed få en intens orgasme. Dette er en god løsning for finger i rumpa-alternativet. Hvis dere likevel vil på innsiden, kan hun stimulere mannens prostata ved å stappe fingeren eller et tilsvarende objekt 2-3 cm inn for og så legge trykk oppover mot navlen. Maser dette området og den sykeste orgasmen venter mannen.

Fire ting du kanskje ikke visste at jenta liker i senga:

Klask og dask: Vi jenter liker det handsy. Under noen anledninger ønsker vi å føle oss litt skitne og uordentlige. Når sexen beveger seg mot denne kategorien, tørster jenta etter å bli dominert, straffet og klådd på. Røff sex hvor gutten ikke er redd for å klå og kvele litt skader ikke jenta. Når det er sagt, så bør det selvsagt holdes på et nivå som jenta føler seg komfortabel med slik at kåtheten hennes vedvarer. For å holde oversikt på hvor frie tøylene hennes egentlig er, kan det være smart å bruke et safeword slik at blir gutten får beskjed når han eventuelt overskrider grensen.

Dirty Talk: Ikke vær redd for å hviske skittene ord og fraser til henne under samleiet. Som nevnt over er vi jenter glade i gutter som verbalt kaster sin dominans på oss. Ingenting er for drøyt hvis omgangen er intens nok. Så værsågod, du er velkommen til å stønne og gi oss kinky kallenavn. Sexen blir bare statisk uten noen form for muntlig kommunikasjon. Dirty talk er ikke det eneste som slår an, det er essensielt å gi oss komplimenter underveis også. Vi jenter er vesener som elsker å få ros. Det bidrar med å gi oss selvtillit slik at vi tørr å vise frem våre sanne farger i sengen.

Size matters? Det at størrelsen teller er en myte som burde vært lagt til sides for lengst, ettersom at det kun skaper et usikkerhetsmoment hos gutta. Vi jenter vil ha selvsikre menn som bærer utstyret sitt med stolthet. Jeg pleier å si: «hvis du kan teknikken, teller ikke størrelsen på pikken.» Så lenge gutten er komfortabel med seg selv og sitt så er det bra nok for oss. Med en selvtillit som stråler gjennom omgangen vil du garantert reise sexopplevelsen hennes. Vis henne hva du er god for. Ta henne med på en spennende ridetur hvor det ikke fokuseres på om du rir med en shirehest eller en fallabellaponny. Forutsetningene dine har lite å si, det står på hvor mye av deg selv du er villig til å gi.

Sæd på kroppen: Dette er faktisk overraskende hot. Det gir oss en slags mestringsfølelse å se gutten sprute ut det som dere begge to har jobbet dere opp mot. Om han velger å ejakulere på din rygg eller bryster er individuelt. Bare sørg for at han ikke jukser og spytter deg på ryggen og kommer deg i ansiktet istedenfor.

elise-gundersen-sexSex & Samliv-spalten handler om nettopp sex og samliv, og blir skrevet av Elise Gundersen.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.