SEX OG SAMLIV: Alt om oralsex

0

Sara-Holmberg-Sexspalten.-1024x684

Sex & Samliv-spalten er rimelig selvforklarende, og blir skrevet av Sara Holmberg.

Oralsex, dere. Det er som regel veldig godt, men kan også bli fryktelig gærent. Her har jeg samlet en god dose favoritter om oralsex, og en historie som kommer til å få deg til å måpe. Ta til deg tips og triks, og kos deg med månedens spalte.

– Det er digg når dama bruker mye tunge på tuppen, runker og ikke lugger. Også er det digg hvis hun ikke bare suger tuppen, men kommer seg litt nedover også. (Gutt, 21)

– Det beste er den deilige følelsen som nesten kommer litt overraskende på deg. Klitoris får på en måte litt «ekstra oppmerksomhet» og guttene blir litt mer treffsikre! (Jente, 22)

– Overgangen der partneren kysser meg fra halsen, nedover magen, rundt klitoris, underlivet og til slutt havner på skjeden, er en følelse der sommerfugler i magen virkelig eksisterer. Spesielt det øyeblikket der han ser opp med et frekt smil og en glimt i øynene før han starter. Jeg elsker når tungen sirkulerer rundt og rundt, og kjenner den varme følelsen som brer seg fra klitoris til hele kroppen. Når tungen går inn i vaginaen svaier ryggen seg automatisk av kåthet. Følelsen av munnen som nærmest suger på klitoris er som en syvende himmel og det er absolutt ingenting som får meg til å få mer lyst på sex. Det sies at det er vanskeligere for jenter å få orgasme enn gutter, men en ting er sikkert -jeg får en heftig, stor og intens orgasme hver gang jeg blir sleiket. (Jente, 20)

– Det beste er hvor sykt glade gutter blir når du vekker dem med å gå ned på dem. Gjorde det på en gutt jeg holdt på med i sommer, og han var sånn «Fy faen, du er perfekt» etterpå. Helt i hundre. En ganske lett måte å gjøre seg populær på. En av bestekompisene mine trekker frem en av eksene sine som beste han har hatt sex med fordi hun gjorde det på han relativt ofte. (Jente, 23)

– Det deiligste er når dama suger på ballene først, før hun sleiker hele undersiden av penisen oppover før hun putter den så langt ned i halsen hun klarer. (Gutt, 21)

Til slutt er en historie dere sjeldent vil glemme. En kompis av meg fortalte denne, og jeg var nødt til å dele den.

– Det var en gang i juletider for noen år tilbake. Jeg og (nåværende eks-) kjæresten hadde ikke sett hverandre på en stund og vi begge var meget frustrerte. Jeg kom opp med den gode ideen og sende en del teasende snapper. Dette eskalerte jo fort til at det ble litt saftigere enn først avtalt. Før jeg viste ordet av det satt vi begge og onanerte foran kamera. Etter en stund kjente jeg at klimaks begynte å nærme seg og jeg tenkte å «runde av» hele seansen med en ekstra godbit. Jeg gjorde klar kamera og filmet nedenfra og opp slik at jeg også filmet ansiktet. Det gikk heftig for seg på de ti sekundene som snap har å tilby til filming. Med et dypt og samtidig desperat kåt blikk inn i kamera filmet jeg at jeg satt og runka kliss naken i senga… Problemet oppsto først da jeg skulle sende snappen. Først trykket jeg på navnet til dama på vennelista på snap, men et millisekund før jeg trykket på “send” klarte jeg å komme borti en annen bruker fra «nylige». Jeg endte altså opp med å sende den intense videoen til dama og en annen heldig vinner.

Jeg hadde nettopp mottatt et familiebilde fra moren til kjæresten min som sto på «nylige»-listen… Heldigvis bommet jeg med en millimeter der og endte opp med å sende den erotiske snappen til en gutt litt lenger bort i gata fra der jeg bodde. Ikke at det var så mye bedre siden han satt rundt hele middagsbordet og spiste julemiddag med hele familien da han åpnet snappen… Som forøvrig også hadde en god del lyd (Gutt, 19).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.