Pirrende og morsom

1

Av Fredrik Sirevåg

På lørdag kom film nummer tre i Fantastiske Fabeldyrserien. Den skulle rette opp alle de løse trådene fra forgjengerne. Hvem er Credence? Hvordan skal blodspakten mellom Humlesnurr brytes? Kan den brytes i det hele tatt? Hvordan kan Humlesnurr angripe Grindelwald? Alle disse spørsmålene besvares i filmen. 

Terningkast: 5

Når det er sagt, filmen i seg selv er pirrende og morsom. Jeg satt hele tiden med en kribling i kroppen. Ingen scener var kjedelige. Filmen har også mange morsomme øyeblikk med Newts sine magiske vesener. Salen lo gjentatte ganger av disse små, men komiske øyeblikkene i filmen.

Det kan diskuteres hvorvidt avsløringene gir mening for de mest hardbarka Harry Potter-tilhengerne. Undertegnede slet med å skjønne hvordan alt hang sammen til å begynne med. Etter filmen var ferdig forsto jeg litt mer, men hadde fortsatt flere spørsmål på hjernen. 

Dette, til tross, for å ha sett mangfoldige videoer på youtube relatert til filmen. I tilegg har jeg lest alle Harry Potter bøkene. Derfor anbefaler jeg deg å se de foregående filmene. Det vil gi deg lite å komme sent i filmserien. 

Jeg likte filmen godt, selv om jeg håpet på å få besvart alle spørsmålene bedre. For deg som ikke er kjent med serien så tror jeg likevel at du vil bli underholdt. Alle dere Harry Potter-tilhengere må nok bare atter en gang smøre dere med mer tålmodighet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here