Paskalev tok Stavanger med storm

2
Mikael Paskalev leverte varene forrige helg på Folken.

Mikhael Paskalev var tilbake i Stavanger og imponerte stort, denne gangen på Folken. Med et høyt energinivå fra både artisten og publikum, gjorde det ingenting at det ikke var fullt.

Strange Hellos dro opp stemningen før Mikael Paskalev gikk på scenen

Strange Hellos varmer opp for Mikhael Paskalev. Selv om det umulig kan være mer enn 100 tilstede på Folken denne fredagen, får de virkelig stemningen opp. Til venstre for meg står fotografen min, til høyre står han; Mikhael Paskalev, med en siste øl før konserten.

Mikhael Paskalev går på scenen med et brak, du kan se svetteringene i pannen hans allerede. Han var nemlig med på oppriggingen til konserten på scenen. Det står det respekt av. Til tross for det har han et høyt energinivå fra første sekund.

Energinivået kan ikke sies å være noe knappere fra publikum sin side. Det er visst ikke nødvendig med et folkehav for å lage god stemning en fredagskveld. Noen står på gulvet og nynner mens de nyter ølen sin og gynger fra side til side. Andre hopper og synger av full hals. Det samme gjør bandet. Det er lett å se hvem som er blodfans i denne folkemengden.

På scenen sammen med Mikhael Paskalev står hans bestevenn, Jonas Alaska, som gitarist og med-vokalist. Han gjør ikke så mye ut av seg, men gjør en god jobb med å backe opp hovedpersonen.

Det er ikke noen direkte kontakt med publikum, men allikevel er det en av de konsertene jeg har vært på hvor de har kommunisert best gjennom musikken! Jeg kan kvittere på at Mikhael Paskalev leverer Live!

– Alle som har sittet i fengsel kan denne, roper han ut i sin første kunstpause før han går videre på neste sang.

Han tar ikke mange pauser, men når han gjør det er det futt i kommentarene hans. Hvorfor skal han stoppe? Det er jo musikken publikum er der for.

Dropp sikkerhetsgjerdene! Det var kort avstand fra artisten og publikum

Kveldens høydepunkt

Dette er øyeblikket alle har ventet på. Ja, du gjettet riktig, hiten ”I spy” fra 2012 er fortsatt i vinden og er det som får fart på kvelden. Det er nok dette de fleste har ventet på. Med nærmere 10 000 treff på Spotify er det nok ikke helt tilfeldig at Paskalev ventet en stund med denne godbiten.

Folken har nå offisielt nådd sitt klimaks! Det har til nå vært et ganske så kjedelig tempo på sangene hans. Denne sangen er det høyere tempo på og fenger publikum på en helt annen måte enn det har gjort tidligere. Det er ikke lenger noen splittelse mellom publikum, de har slått seg sammen som en boble. Det blir plutselig kamp om plassene. Går du noen meter bak er det helt tomt, men du kan aldri komme nærme nok scenen. Noen av dem er faktisk så nærme at scenelyset treffer dem i ansiktet, uten at de fortviler av den grunn.

Mikael Paskalev leverte varene forrige helg på Folken.

En gang til!

Konserten går mot slutten og Paskalev roper ut:

Tusen hjertelig takk for meg, peace!

– En gang til, en gang til, brøles det fra gulvet.

Ikke uventet kommer bandet masjerende tilbake på scenen etter kort tid. Paskalev setter fort i gang igjen. Det er som om de aldri har gått, stemningen er akkurat der de slapp. De starter med ”Heavy”, og fortsetter med tre andre sanger før de virkelig gir seg. Klokken har passert midnatt før bandet forlater scenen for godt. Jeg tror publikum sier seg enig i at han nådde opp til forventningene. Likevel var det en litt annerledes konsert enn du vanligvis går til, men det er det som gjør det gøy.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.