NETTSERIE: Stavanger Studenliga, AKSEL IL

0

Nettserien Stavanger Studentliga er et samarbeid mellom SmiS og Stavanger Studentliga der lagene blir presentert fortløpende på nett, samt resultatet fra kampene. Denne gangen står AKSEL IL for tur.

AKSEL IL

aksel
Navn på organisasjon/linjeforening: AKSEL – Maskiningeniørenes linjeforening.

Plassering forrige sesong: 3

Hva er målet deres for sesongen: Å komme topp fire i gruppen og dermed kvalifisere seg for nok et sluttspill i Stavanger Studentliga.

Hva har det blitt fokusert på i preseason? Beholde den vanvittig gode harmonien i laget. Hver trening i vinter har vært en fryd og stemningen i garderoben er upåklagelig. Et par lag i studentligaen som er kjent for å ha en litt mer trykket stemning innad i laget, og prioritet nummer 1 for AKSEL er at vi ikke skal ende opp der.

Beskriv lagets største styrker: Kollektivet. På en god dag er vi som en enhet som ikke lar seg stoppe, noe flere av lagene i ligaen har smertefullt fått erfare i de to foregående sesongene. 110% inn i hver eneste duell er det som gjelder.

Hvem er lagets viktigste spiller og hvorfor? I AKSEL dyrker vi Laget med stor L. Å fungere sammen som et lag er meget viktig og det er dette som er vårt hovedfokus. I gangene på Paviljong 4 hvor AKSEL har kontor kan man med jevne mellomrom høre “Laget, Laget, Laget, Laget, Laget”.

Hvilket lag i ligaen er det verst å tape mot (hatoppgjør) og hvorfor? Tap(p)etårnet nevnte oss som en arg konkurrent og som det er vondt å tape mot. Det er søtt. Dessverre føler ikke vi det på samme måte. Det å tape mot et av de andre lagene på Teknat er en del mer smertefullt. Utenom det å vinne Stavanger Studentliga er nok det å være best på Teknat som henger høyest.

Andre kommentarer: AKSEL har vært med siden starten og elsker utviklingen ligaen har hatt siden oppstarten. Vi håper flere linjeforeninger og studentorganisasjoner blir med i årene som kommer!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.