Nå er studentvalget åpnet

0

Klokken 12 ble konfettien poppet og studentvalget satt i gang på Studentenes hus.

– Det er veldig viktig for oss å få komme på denne typen tilsetninger, for å bidra til at studenter skal engasjere seg i miljøet. Vi er avhengig av det for at vi som instutisjon skal levere bedre utdanninger, åpner prorektor Dag Husebø med.

– Jeg vil berømme arbeidet studentdemokratiet har levert de siste årene. Har vært her i 15 år, og har sett et sterkare fellesskap i studentdemokratiet nå enn tidligere. Jeg vil også berømme alle linjeforeninger og organisasjoner som engasjerer seg, og som viser seg på hele institusjonen. Jeg vil takke alle som har engasjert seg for å gjøre studentdemokratiet bedre her de siste årene.

Han fortsetter talen sin med å fortelle at demokratiet vi har på UiS fungerer godt.

– Det fungerer samlende for studentene, løfter opp stemmer, behov og interesser studentene har opp til ledelsesnivået. Vi vil hør dere, og vi vet at det er det vi må ta tak i for å gjøre instutisjonen bedre. Det er studentene som vet best hva vi må ta tak i for å gjøre studiehverdagen bedre.

Han avslutter talen sin med at han håper at de engasjerte klarer å mobilisere enda flere og at det i år blir et sterkt valg.

– Nå er det to minutter til valget åpner, sier StOr leder Jørgen Sjøberg.

– Det er viktig å engasjere seg. Studentene blir hørt. Det er parlamentet som bestemmer hva vi skal ta opp med Dag når vi møter han. Derfor er det viktig å få studentene til å bruke stemmen sin. Den siste dagen i valget skal jeg møte alle de andre studentorganisasjons-lederne i landet, og da ønsker jeg å slå dem på best valgoppslutning.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.