Konsertanmeldelse: CEZINANDO

0

Tekst: Ida Marie Lund Bratlien
Foto: Marit Worpvik

_dsc0678

Selv om den 20 år unge artisten Cezinando fra Grünerløkka i Oslo muligens ikke er kjent for så mange, er det ingen tvil om at publikum på fredagens konsert på Tou Scene i Maskinhallen hadde godt kjennskap til den ferske artisten.

Cenzinando vant årets Urørt med låten ”€PA”, som han fremførte med stort engasjement. Han spilte også sanger som ”Pekka Pekka”, ”Blinkesko/Video/” og ”Botanisk hage”. Alle med en enorm energi. Publikum lå heller ikke på latsiden, og bidro til god stemning med å danse og synge med.

Til tross for en kald regnkveld i Stavanger, valgte rapperen å gjennomføre konserten i bar overkropp. Noe som bidro til en intim og litt svett konsert med masse skrikende jenter. Guttene begynte derimot også å skrike da Cezinando kastet seg ut mot publikum og ”stage divet” fra scenen.

Konserten varte kanskje ikke så lenge man ønsket, men innenfor konsertens tidsramme ga Cezinando alt. Han og resten av crewet serverte et show av en konsert, og skapte en nærhet med publikum ikke mange artister får til. Definitivt en artist verdt å besøke på en konsert igjen.

_dsc0709

_dsc0741  _dsc0957

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.