Kåseri: «Kåre (65) får ny pulevenn»

0

Av ren refleks våknet Kåre brått da han trodde at han skulle tilbake på jobben i renseriet. Han pustet lettet ut og gned seg i øynene mens han minte seg selv på at han nå levde ungkarslivet som pensjonist. I likhet med andre dager hvor han har våknet tidlig, bestemte han seg for å slappe av i sengen mens han knadde deigen ut av morgenbrødet.  

Med søvn i øynene marsjerte han ned på kjøkkenet etter en ensom elskovssesjon og skrudde på PC-en. «Nå får jeg med meg litt nyheter i dag også!», tenkte han mens han fingret musen gjennom utallige artikler. Etter en mentalt slitsom økt på nettet, med artikler som ikke støttet hans eget narrativ, ga han opp og rømte til en verden hvor alle var enig med ham; Facebook. 

«Tre nye forespørsler?! Steike!», utbrøt Kåre i det han åpnet dørene til ekkokammeret. Forundret over skredet av nye venner, klikket han på det blå, kjønnsnøytrale ikonet. Da han så hvem som hadde sendt forespørslene, detonerte han nesten buksene sine, tross økten med omfattende «morgengymnastikk». Tre kvinner med byster store som melkesprengte jur hadde lagt han til på Facebook. 

«Marita Ma`tatas, Ivanka Lottamenn og Gabriela Ramiharder har sendt deg en venneforespørsel», lyste det opp på skjermen og Kåres lille ansikt lyste opp like etter. Han så på seg selv som en attraktiv eldre mann; er det rart at disse modellene i 20-årene oppsøker ham på Facebook? 

Et faresignal var at hans «simple» kamerat fra barneskolen var en fellesvenn med Ivanka. Etter et par minutter med brainstorming, kom Kåre frem til at hun sikkert var venn med han ut av medynk. «Hun har både pupper og et hjerte av gull!», tenkte romantikeren i Kåre. 

Han la kvinnene til som venner og åpnet med en gang samtalen på gebrokken engelsk, som han sist benyttet seg av på ferie i Thailand i fjor. Rett før han sendte melding til Marita, tenkte han seg nok en gang om så det knakte: «Er det rett av meg å sende melding til alle disse kvinnene?». Etter enda noen minutter med intens tenking kom den nå selvsikre og mildt egosentriske Kåre frem til at en 65 år gammel mann, så sexy som ham, trengte flere kjærester. Disse vakre kvinnene ville åpenbart ha ham. 

«Hello der, sexy, I æm Kåre ;) You want sexy times wit Norwegiæn?», skrev Kåre, overbevist om at dette var måten å ro i land de fagre skjønnhetene. Én etter én ba jentene ham om å logge på en nettside for å snakke mer med dem der. Kåre ante ingen fare og var like glad som han var da Sylvi brukte kors på TV. 

Tre måneder senere hadde Kåre hatt mer «Sexy times» enn han hadde hatt i hele sitt liv. Ofte flere ganger om dagen til stadiet hvor han nesten ikke kunne gå lenger. Men til Kåres store misnøye, var det dessverre ikke jentene som la ham til på Facebook han hadde slitt seg ut med. 

Etter at han ankom Moskva, på jentenes oppfordring, ante han ugler i mosen (eller pikk i posen som Kåre kalte det etter han fant ut at det ikke var noen damer som ventet ham), men da var det allerede for sent. På den skjebnesvangre turen ble Kåre gledespiken til en russer ved navn Ivan Kravchenko i Moskva. Heldigvis var han ikke alene i Moskva. Han ble nemlig cellekammerat med sin gode gamle venn fra barneskolen som også hadde blitt lurt av de geniale mestersvindlerne. Begge to lærte en viktig lekse: ikke snakk med fremmede på sosiale medier, uansett hvor enorme pupper de har. 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.