SmiS-TV: Jentene gav 12.000 under BoyToy-auksjonen

0

Tekst/reporter: Daniel Ulloa
Foto: Rolf R. Olsen

12.000 kroner i kassen til Røde Kors ble fasiten, da guttene skapte Bieber-tilstander blant de fremmøtte på Folken.

– Vi er veldig fornøyde med bidraget vi har fått fra studentene i år, i hvertfall hvis man tenker på hvilket budsjett de lever på. Jeg koste meg maks. Må også berømme alle som står bak dette arrangementet, sier styremedlem i Røde Kors Rogaland Karen Eide.

BoyToy-auksjonen gikk av stabelen fredag 14.oktober på Folken, det er for øvrig femte året på rad linjeforeningen petroil har arrangert BoyToy-auksjonen. Silje Marie Angell er en av de som står bak auksjonen, hun er fornøyd med gjennomføringen.

– Vi er superfornøyd med å ha smalet inn 12.000 i år. Dette er bedre enn fjorårets, og viser jo igjen at dette er noe studentene synes er morsomt. Guttene har vært utrolig flinke, de var vel innom SiS Sportssenter og øvde hver dag i en uke før kvelden, sier hun.

Til tross for et meget vellykket arrangement, så gikk ikke alt helt knirkefritt 

– Vi burde kanskje vært flinkere neste år, når det kommer til valg av dato. I år falt valget på fredagen i høstferien, i tillegg så var det andre arrangementer som jentemiddagen, og flere av BoyToyene som skulle vært med var opptatt med Bergen Challenge, legger Angell til.

Det var for øvrig DJ ‘en for kvelden som sopte inn flest kronasjer i kassen, han ble nemlig solgt for pene 3000 kroner alene.


Musikk: Living Nightmare by snowflake (c) copyright 2016 Licensed under a Creative Commons Attribution (3.0) license. http://dig.ccmixter.org/files/snowflake/54422 Ft: Blue Wave Theory

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.