Ikke bare musikken som tiltrakk

0

Fredag brakte Utopia løs for første gang i historien. Store artister var hyret inn, men det var ikke det som var viktigst blant publikum.

– Vi er her like mye for stemninga som musikken, forteller jentene Martine Ravnaasen, Julie Haugen, Eirin Bakkhauge og Rikke Simonsen.

God stemning: Martine Ravnaasen, Julie Haugen, Eirin Bakkhauge og Rikke Simonsen koser seg på Utopias åpning.

De gleder seg til David Guetta går på scenen, men koser seg for øyeblikket i hverandres selskap. Det er enda ganske tidlig på kvelden, men det er god stemning blant jentene som er samlet ved Stavanger Konserthus første dagen av festivalen.

Bra location

Søsknene Marcus og Anne Lisa Risanger, mener at Utopia skiller seg ut fra andre festivaler på grunn av en bra beliggenhet ved havnen.

– Jeg er glad i festivaler, og har vært på Haave mange ganger, legger Anne Lisa til. Haave ble konkurs for en del år tilbake, så da ville Anna Lisa gi Utopia en sjanse.

Både Daniel Kroken og Linn Ousdal er enige om at Utopia bærer et mindre preg av kaos enn andre store festivaler.

Fornøyde: Daniel Kroken og Linn Ousdal er imponert av arrangementet

– Dette er min type festival, det er ikke særlig trangt og man slipper milevis med køer, trekker Daniel Kroken frem. Spørsmålet er bare om det her kommer til å endres ettersom festivalen blir mer og mer populær, legger han til.

God sikkerhetsramme

Festivalen styrte mye av sikkerheten selv, hvor det var god vekterbemanning, ifølge politiet. Politiets viktigste oppgave var å være synlige og forebygge bruk av ulovlige rusmidler. Til syvende og sist var de godt fornøyd med arrangementet, konkluderer innsatsleder med.

 

 

Folksomt: Du var ikke ensom på Utopia
Høy temperatur: David Guetta var for mange kveldens høydepunkt.
Godt i gang: Sebastian Gundersen Bø og Iselin Simonsen lader opp før Guetta kommer på scenen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.