Humorspalten: Tvunget til scenedebut

0
Jan Gausel syntes det gikk overraskende greit da han gjorde sin første standup-opptreden.

Jeg har alltid likt stand up, og hatt et ønske om en dag å kunne stå på scenen og få folk til å le. 

Første gang var helt tilfeldig. Jeg skulle på en lansering av en ny podcast som ble holdt på en bar. Vennen min hadde hjulpet til med å lage logoen til de som drev med podcasten. Da han sto på scenen og det var fem minutter å slå ihjel, bestemte han seg for at han skulle rope meg opp for å gjøre noen vitser. Dette var jo ikke jeg klar over, så da han ropte navnet mitt og hele salen snur seg mot meg og begynner å klappe, måtte jeg bare trå til. Det gikk overraskende bra.

En stund etter skulle en annen kompis opptre på en uncut-kveld her i Stavanger. Han oppfordret (tvinget) meg til å melde meg på. Jeg prøvde meg da på scenen, og med tanke på at det var min offisielle første gang synes jeg det gikk bra. Etter hvert fant jeg ut av at det er en god gjeng med nykommere som er meget inkluderende og inspirerende. Det er et godt og kreativt miljø. Det er en fryd at stand up har blitt en «greie» i Stavanger, og jeg gleder meg alltid til neste show.

Humorspalten er det «The Comedy Box»-produsent, Chi Ton, som har ansvaret for. Hun gir komikere i Stavanger og omegn en mulighet til å si det de har på hjertet rundt humor og stand up, noen ganger på norsk og noen ganger på engelsk. Denne utgaven er skrevet av Jan Gausel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.