Hils på SiS-styret

0

Styret i Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) har ansvaret for organisasjonens langsiktige drift, og bestemmer stort og smått innenfor studentenes velferd. Halve styret, inkludert styreleder, består av studenter. Her er en gyllen mulighet til å bli litt bedre kjent med de som påvirker akkurat din studiehverdag.

Tekst: Pernille Sivesind Thomsen Foto: Privat

Andreas, BI credStyreleder: Andreas Fredriksen
Alder:
22.
Stilling/studie: Bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. For øyeblikket har jeg et jobbår mellom bacheloren og masteren.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Født og oppvokst her i Rogaland. Bor for øyeblikket på Tjelta, en fantastisk del av den flotte kommunen, Sola.
Hvilke hobbyer/interesser har du? Det må nok være fotball som topper den listen. Dessverre er det ikke så mye fysisk fotballspilling lengre, men heller direktesendinger.
Hva er ditt forhold til SiS? Det er nok ganske naturlig at mitt forhold til SiS er bra. Det er en solid organisasjon som bidrar godt til å bedre studentenes opphold i denne regionen.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Personlig har jeg alltid vært interessert i studentpolitikk og –velferd. Hovedgrunnen til jeg søkte meg inn i SiS-styret var motivasjonen til å kunne påvirke Stavanger som studentby, og forhåpentligvis bidra til å bedre studentenes hverdag.

charlotteNestleder: Charlotte Hansen Søyland
Alder: 23.
Stilling/studie: Lektorprogrammet på tredje året.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Jeg er fra Søgne og bor nå på Storhaug. Stavangers beste bydel!
Hvilke hobbyer/interesser har du? Politikk, reise og mennesker. Og interiør vil nok samboeren min si.
Hva er ditt forhold til SiS? Jeg har ei datter som har gått i SiS barnehage i snart tre år og jeg har mange venner som har bodd og bor i studentbolig. Mitt forhold til SiS har vært og er veldig positivt.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? SiS er en viktig organisasjon som betyr veldig mye for studentenes tilbud og trivsel. Og jeg har et stort engasjement for studentsaker! Ikke minst så har jeg mange ideer som jeg mener kan gjøre Stavanger til en mer attraktiv studentby.

TobiasStyremedlem: Tobias Otnes Brattebø
Alder: 26.
Studie/stilling: Går 4.året masterstudiet i Økonomi og Strategi (Siviløkonomstudiet ved HHUiS).
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Er fra flotte Bergen og bor nå i Stavanger Øst ved Badedammen.
Hvilke hobbyer/interesser har du? Ski, musikk, økonomi, politikk, og ikke så rent lite glad i en fest nå og da.
Hva er ditt forhold til SiS? Vel, jeg bor i deres studentboliger, eter i kantina deres alt for mye og trener på senteret deres. Ut over det er det rent profesjonelt i forhold til min posisjon som styremedlem.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Jeg har erfaring i fra samskipnader før, som tidligere styreleder av SISOF (Studentsamskipnaden i Sogn & Fjordane) hvor jeg tok min bachelorgrad. Studentvelferd er utrolig viktig for meg, og jeg tror at uten gode, stabile og trygge rammer rundt studenten så vil enhver utdanningsinstitusjon stille mye svakere. Jeg håper at jeg via mitt verv i SIS-styret kan bidra til å ivareta, men også videreutvikle og forbedre dette.

janneStyremedlem: Janne-Lise Larsen.
Alder:
44.
Studie/stilling: Jobber som økonomikonsulent i SiS. Den siste studien var på Norsk Hotell Høyskole.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Jeg kommer fra Gratangen som ligger i Troms fylke og bor nå i Sandnes.
Hvilke hobbyer/interesser har du? Jeg elsker turer i skog og mark vinter som sommer. Har fått hund så det har blitt en ny hobby.
Hva er ditt forhold til SiS? Jeg har jobbet i SiS noen år og betrakter mine kolleger som familie.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Jeg hadde lyst på en ny utfordring og hadde hørt mye kjekt om jobben i styret.

frankStyremedlem: Frank Bremnes
Alder: 30.
Stilling/studie: Kommunikasjonskonsulent i SiS.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Jeg er fra Stavanger, bor på Våland.
Hvilke hobbyer/interesser har du? Friluftsliv i forskjellige former, surfing, musikk og trening.
Hva er ditt forhold til SiS? Jeg har et nært forhold til SiS, siden jeg jobber i organisasjonen, og jeg er glad for å kunne bidra positivt til studentenes hverdag gjennom arbeidet mitt.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Jeg ville være med i SiS-styret for å kunne påvirke utviklingen i fortsatt positiv retning, men også for å lære mer om organisasjonen. Som kommunikasjonskonsulent har jeg å gjøre med alle de forskjellige avdelingene våre, og jeg tenkte at dette kunne være en fordel som ville gi meg et bredt perspektiv i de forskjellige sakene.

MAtsStyremedlem: Mats Aune
Alder: 25.
Stilling/studie: Helsefag.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Jeg er fra Lillesand og bor på Tjensvoll.
Hvilke hobbyer/interesser har du? Politikk og TV-serier.
Hva er ditt forhold til SiS? Jeg sitter i styret, og har en veldig positiv opplevelse av det arbeidet SiS gjør.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Jeg ville sitte i styret til SiS for å være med å påvirke hverdagen til studentene. Jeg har et ønske om å gjøre SiS til en mye mer åpen organisasjon. Jeg har stilt til valg to ganger, og andre gangen ble jeg innstilt som vara. Heldigvis fikk jeg støtte av Velferdstingets medlemmer, og ble valgt som fast styremedlem. Det var veldig hyggelig!

Ragnhild-Wiik, ue.noStyremedlem: Ragnhild Wiik
Alder: 60 år
Stilling/studie: Direktør ved Handelshøyskolen BI – campus Stavanger.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Jeg har bodd flere steder i Norge. Nå bor jeg i Sandnes.
Hvilke hobbyer/interesser har du? En stor interesse for meg er jobben min. Ellers løper jeg og leser. Nå for tiden leser jeg en bok som heter: «Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping». To fluer i ett smekk!
Hva er ditt forhold til SiS? Jeg opplever at SiS er en viktig institusjon som gjør det enda mer inspirerende å studere.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Jeg ble med i SiS fordi jeg synes det er meningsfullt å bidra til studenters ve og vel.

 

John Branmen MøstStyremedlem: John Branem Møst
Alder: 67.
Studie/stilling: Universitetsdirektør.
Hvor er du fra og hvor bor du nå? Født i Kristiansund, bor nå i Stavanger.
Hvilke hobbyer/interesser har du? Bøker, bridge, båtliv, humanisme, hus og hage.
Hva er ditt forhold til SiS? Har samarbeidet med SiS om studentenes beste de siste 15 årene.
Hvorfor ville du være med i SiS-styret? Følger med jobben.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.