Gir seg etter 21 år som administrerende direktør i SiS

1
Avtroppende SiS-leder Ellinor Svela. Pressefoto

Etter 21 år i stillingen går Ellinor Svela av med pensjon. Erstatningen hennes er tidligere direktør for etter- og videreutdanning ved UiS, Elisabeth Faret. 

Leder i SiS-styret Sander Thomassen mener Svela har gjort en knallgod jobb for studentene i løpet av hennes karriere.
– Jeg har jobbet med henne mye i et år og hun har gjort storartet arbeid for studentene i regionen som spydspiss i SiS. Gjennom karrieren har hun bygget opp studenttilbudet som nå eksisterer i Rogaland, sier Thomassen.

– En fantastisk jobb.
Det har vært en fantastisk reise å være administrerende direktør. Med masse kjekke studenter og ansatte. Både på institusjonen og i SiS, sier Svela.

Etter 21 år som administrerende direktør har Svela et par bragder under beltet.
– Jeg synes det er veldig kjekt at vi fikk bygget SiS Sportssenter. Også at vi fikk doblet antall studentboliger og får god score på studentundersøkelser. 

Hun mener at SiS trenger noe nytt etter hun har sittet i stillingen i 21 år.
– Det er jo en fantastisk jobb. Jeg synes den er knallkjekk. Faret kan bare glede seg! 

Bakgrunn fra UiS

Ifølge en pressemelding fra SiS, stilte styret med høye krav da de søkte en ny administrerende direktør. De var på utkikk etter en person med både politisk, akademisk og kommersiell bakgrunn.
– Vi er veldig fornøyd med at Elisabeth Faret valgte å takke ja til stillingen, sier styreleder i SiS, Sander Brimsøe Thomassen i pressemeldingen. 

Elisabeth Faret har tidligere erfaring som markedssjef i Greater Stavanger og som direktør for etter- og videreutdanning ved UiS. I en pressemelding fra SiS trekker hun fram leder-, markeds-, og politisk erfaring som nyttige egenskaper i den nye stillingen.
– Jeg tror det blir helt fantastisk å jobbe for studentene i regionen. Etter seks år som direktør for etter- og videreutdanning ved UiS, blir dette som å komme hjem. Jeg ser også frem til å fortelle enda flere hvor bra Stavanger og Sandnes er som studentbyer, sier Faret.

Thomassen informerer om at Elisabeth Faret vil tiltre rollen som administrerende direktør 1. juli 2019. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.