“Drittpappa”

0

Av Elisabeth Røvær og Mia Langås Flåta

At Christer Torjussens stand up-show ble flyttet fra den store scenen og opp i baren på Stavangeren gjorde bare stemningen mer personlig og spesiell, så det var absolutt ingen nedtur, til tross for at det var et lite antall publikummere. Nedturen var for siddisene som valgte å holde seg inne i regnet og ikke tok turen til Vaisenhusgaten 37.

Christer Torjussen har under et tidligere SmiS-intervju blitt omtalt som en far, jeg mener pappa, i stand up-bransjen. Han er et forbilde for nykommere og en av de mest kjente stand up-komikerne i Norge. Showet ”Drittpappa” med Hans Morten Hansen på regi, har også blitt spilt i Stavanger tidligere i år, men Torjussen torde å ta turen tilbake til Stavanger selv om han ikke liker å oppholde seg ved Vågen (se filmklipp nedenunder).

Torjussen forteller også om sin egen pappa og sin oppvekst med en humor som gjør at publikum føler de kan le selv om det er alvorlige temaer som blir tulla med.

Det å være pappa har både positive og negative sider og Torjussen tar i showet tak i de negative. Å være småbarnspappa innebærer søvnmangel, krangling og oppdagelser, noe som er forståelig for både de med og uten barn.

Torjussen forteller også om sin egen pappa og sin oppvekst med en humor som gjør at publikum føler de kan le selv om det er alvorlige temaer som blir tulla med. Utrolig hvor mye man kan snakke om rundt temaet ”pappa”.

_dsc0638
Om du ikke fikk med deg showet på Stavangeren eller et annet sted i landet har du virkelig gått glipp av noe. Det bør du tenke på neste gang Torjussen er i byen, for dette er en mann som leverer humor med kvalitet.

Humorhuset Stavangeren har mye annet å by på i høst. Løgnasevangeliet har premiere 19. oktober, Ørjan Burøe kommer med sitt show ”fordommer” og Trond Viggo Torgersen og Bjarte Tjøstheim svarer på spørsmål du ikke engang visste at du lurte på i “Hvorfor det?”.

Filmklipp fra arkivet. Trykk “Watch on Facebook”:

Se også: Stand up og kulturstøtte

_dsc0639

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.