Din ide kan være verdt 10.000

0
Markedføringsansvarlig Peter Smedås i Start UiS

I dag starter Venture Cup i regi av linjeforeningen Start UiS – en konkurranse med pengepremier for studenter som presenterer den mest innovative idéen. 

Venture Cup er en forretningsplankonkurranse der studenter kan komme med idéer og pitche dem til profesjonelle. I denne omgang holdes konkurransen regionalt i Stavanger. Arrangementet begynner i dag og avslutter 16. mars når det kåres en vinner.
– Du kan være hvem som helst og delta. Bare kom med en idé, sier markedføringsansvarlig Peter Smedås i Start UiS. 

Hovedarrangementet til Start

Venture Cup er ikke noe nytt. Arrangementet har blitt holdt i Norge siden 1999. Målet med konkurransen er å få studenter til å utvikle sine egne idéer for næringsutvikling. 

Juryen kommer til å bestå av erfarne personer i næringslivet. De vil velge de beste bidragene 16. mars. 

Pengepremier

Årets premiestige tilbyr 2 000 kroner til tredjeplassen, 5 000 kroner til andreplassen og hele 10 000 kroner til førsteplassen. Vinneren vil kåres 16. mars. 

Førsteplassen vil også få en billett til den nasjonale finalen for Venture Cup. Her har de muligheten til å vinne 100 000 kroner. Nasjonal finale arrangeres høsten 2019. Smedås tror Venture Cup vil se flere fine innovasjoner i år. Men studenter bør skyndte seg om de har noe å komme med.
– Fristen er i natt klokken 12, så om du har noen idéer må det sendes inn innen da!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.