Velkommen til våre nye nettsider!

0

Vi i Studentmediene i Stavanger har de siste ukene og månedene jobbet med å gi nettstedet vårt et ansiktsløft. Si farvel til trege sider, gammelt innhold og en mobilversjon som kun fungerte på Nokia 3510i – og si velkommen til nye smis.no!

Når vi nå lanserer helt nye smis.no, er det for at du som leser skal få så mye som mulig ut av vårt innhold. Vi ønsker å tilby deg de relevante og viktige sakene for studenter, presentert på en måte som gjør at du får lyst til å lese. Eller se. Eller høre. For nye smis.no skal være hjemmet til alt vårt stoff: Videoer, tekster, bilder og podcaster. Og ikke minst det gode, gamle magasinet. Du vil bestandig finne vårt nyeste magasin lett tilgjengelig på våre nye nettsider.
Kjetil Broms, nettredaktør

Vi har lagt både hjerte og sjel i nye smis.no. For Studentmediene i Stavanger symboliserer dette veien videre. Vi vil engasjere, informere og underholde – og vi tror at våre nye nettsider er den perfekte plattformen for å gjøre nettopp dette. Vi lover deg en raskere, bedre og visuelt flottere opplevelse. Vi håper at du blir like glad i vår nye nettside som det vi er, og at den kan være med å gjøre det allerede fantastiske studentlivet i Stavanger enda litt bedre. For vi bryr oss om studenter, og det kommer vi alltid til å gjøre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.