Blogglegenden «tuvaw» døde i Tyrkia

1
Tuva Willassen var en av Norges toppbloggere igjennom 2010-tallet. Bloggen hadde ikke vært oppdatert siden 2018. Foto: privat/tuvaw.blogspot.no

Influencer og tidligere blogger Tuva Willassen ble bekreftet død på en strand i Antalya. Hun skal ha blitt funnet druknet i vannkanten på stranden

Av Joakim Viland

– Hele familien er i dyp sorg og savnet er stort, uttaler Willassens fostermor, Enid Johanne Bråthen.

På torsdag formiddag ble det kjent at en norsk turist hadde blitt funnet omkommen av forbipasserende på stranden. Dagbladet har vært i kontakt med familien, og fått bekreftet at det er snakk om influencer og tidligere blogger Tuva Willassen.

Skal ha druknet

I følge tyrkiske medier skal dødsårsaken tilsynelatende være drukning. Omstendighetene rundt dødsfallet er foreløpig ikke kjent, men tyrkisk presse uttaler at den avdøde vil bli obdusert.

Avisa Nordlys melder at Tromsøs varaordfører Marlene Berntsen Bråthen var Willassens fostersøster. I følge henne ble familien informert om dødsfallet av søsteren til de to, som var på ferie i Tyrkia med avdøde.

– Hun kontaktet oss i går og fortalte at Tuva hadde druknet. Hele familien er nå i stor sorg, uttaler Bråthen til VG.

Videre forteller hun at familien foreløpig ikke har flere detaljer i saken, og at de nå avventer en rapport fra tyrkiske myndigheter.

Blogglegende

Tuva Willassen, også kjent under bloggnavnet «tuvaw» startet sin bloggkarriere i 2009. Hun opparbeidet seg popularitet og berømmelse både igjennom bloggen tuvaw.blogg.no, og via Instagram.

Willassen er særlig kjent som bestevenninnen til kollega og influencer Therese Charlotte Margrethe Nielsen, også kjent under bloggnavnet «TCMN». Nielsen og Willassen tronet samtidig på toppen av blogglista, flere ganger tidlig på 2010-tallet.

Andre store navn som ble kjent på samme tid er for eksempel Sophie Elise Isachsen.

Nielsen delte i et innlegg på Instagram torsdag ettermiddag at hun kom til å savne sin tidligere kollega og venninne Willassen. Innlegget kan du se nederst i artikkelen, og inkluderer en fotomontasje på ett minutt med private bilder av de to.

Innlegget hadde blitt sett mer enn 24.000 ganger én time etter det ble lagt ut. I tillegg har minneinnlegget nesten 3.500 likes, og 197 kommentarer. Blant dem finnes kommentarer fra store bloggnavn, som for eksempel Sophie Elise.

I følge VG har familien nå bedt om fred til å fordøye hva som har skjedd og for å sørge. Smis har dermed valgt å ikke ta kontakt med familien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here