Blod, puck og tårer: Lover sesongstart med heftig smell

0

Tekst: Sonia Patella

Nå har Oilers spilt sesongens første kamp i årets CHL. På isen møtte de slovakiske Nitra.

«Det skal smelle heftig fra start», sier trener Pål Gulbrandsen. Oilers-treneren beskriver motstanderlaget som et ekstremt lag som vil gi Stavanger-laget tøff motstand.
«Nitra er et hardtarbeidende lag med høy intensitet, men hvis vi spiller på vårt beste og er offensive fra start, har vi en «fair» sjanse til å gå videre i ligaen», sier treneren.

Gulbrandsen legger til at tilskuerne vil få se Oilers-spillere som hele tiden er fremme i selen og kjemper. Han røper dessuten at målet deres er å sette motstanderne ordentlig på plass. Fansen har med andre ord mye å glede seg til, og mye tyder på at det vil bli mye action på isen. Pucken slippes i DNB arena, som vil si at Oilers har hjemmebanefordel – en faktor treneren tror har mye å si for hvordan kampen ender. «Det er alltid gøy å spille på hjemmebane», fastslår Gulbrandsen.

«I tillegg til at Oilers stiller med tre nye backer og fire nye løpere, er kampen mot Nitra Pål Gulbrandsens første obligatoriske som ny hovedtrener»

CHL (Champions Hockey League) er en europeisk hockey-turnering hvor 48 lag deltar. Lagene blir delt inn i 16 grupper, med tre lag i hver gruppe. Det er kun to av tre lag som går videre til neste runde. De europeiske motstanderne vil i denne sesongen møte flere nye fjes på isen. I tillegg til at Oilers stiller med tre nye backer og fire nye løpere, er kampen mot Nitra Pål Gulbrandsens første obligatoriske som ny hovedtrener.

Oilers kan for øvrig se tilbake på en sesong full av høydepunkter. Ikke bare ble de seriemestere andre året på rad, de fikk også sikret seg den største triumfen innen norsk ishockey, nemlig NM-tittelen, og det gjorde de for femte året på rad. «Det er veldig moro å få være med på å oppleve slike seiere, det er ikke alle som er så heldige», fastslår den ferske treneren. Tross forrige sesongs mange triumfer, forteller Gulbrandsen at laget er sultne på nye suksesser. «Vi skal bygge videre på det fundamentet vi allerede har, og jobbe med for at spillerne utvikles som lagarbeidere, og på det individuelle planet. Vi skal fortsette å «pushe» mot nye triumfer», sier Oilers-treneren.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.