Blod, puck og tårer: Kjekkaser på skøyter

0

Det er ingen tvil om at ishockey er en blodseriøs idrett. Pucken smeller hardt i vegger og mål, det er høy intensitet gjennom hele kampen. Spillestilen er fysisk, og til tider aggressiv. Alle er faktorer som gjør ishockey til en sport som er verdt å følge med på. Har man vært på hockey-kamp, kan man heller ikke unngå å legge merke til at samtlige av spillerne ser over gjennomsnittet bra ut. Stavangerlaget, Oilers, er intet unntak. Det virker nesten som om det hostes opp kjekkaser på DNB Arena. Selv om utseendet er det minst viktige i sporten, er det vanskelig å ikke glede seg til spillerne tar av seg hjelmen etter kamp. Jeg mener det derfor er rett og rimelig å lage en liten, useriøs kjekkas-kåring av våre kjære Oilers-spillere.

nr-7-dan-kisselNummer syv er ingen ringere enn Dan Kissel. 29-åringen fra USA er Oilers nest beste poengplukker for øyeblikket, og en flittig bærer av gullhjelmen. Det er ingen tvil om at Kissel markerer seg på isen, og er en av Stavanger-lagets viktigste spillere. Det er heller ikke feil å se ut som en million når han putter pucken i mål. Med sine mørke dådyrøyne var det aldri noen tvil om at han måtte med i kåringen.

nr-6-kristian-forsbergKaptein og høyre løper, Kristian Forsberg stikker av med sjetteplassen. Grunnen til det er hans vinnende smil og imponerende prestasjoner på isen. Dessuten kler han Oilers-uniformen svært godt.

 

 

«Han er en av de råeste krigerne på isen, og når han i tillegg viser sitt mørke hår og sine brune øyne, kan man jo ikke annet enn å drømme seg bort.»

nr-5-joakim-hjelmNeste mann ut, og nummer fem i kåringen, er Joakim Hjelm. Ikke bare har han et kult etternavn, han ser også svært bra ut. Med hans halvlange hår, er frisyren helt i tiden, noe som gir stjerne i boka for min del.

 

 

NEWARK, NJ - SEPTEMBER 11: Mike Hoeffel of the New Jersey Devils poses for his official headshot of the 2013-2014 season on September 11, 2013 at the Prudential Center in Newark, New Jersey. (Photo by Bruce Bennett/NHLI via Getty Images) *** Local Caption *** Mike HoeffelFjerdeplassen går til Mike Hoeffel. 27-åringen er kåringens andre amerikaner, noe som tyder på at USA er et land med mange flotte hockeyspillere. Jeg synes da det er rettferdig at noen av dem kommer til Stavanger. Med sine 193 centimeter, er han dessuten høyere enn alle andre av kjekkasene i Oilers.


nr-3-henrik-holmTredjeplassen går helt og holdent til
selveste andrekeeperen i ishockey-laget, Henrik Holm. Makan til kjekkas da! Hans lyse lokker, og talentet han viser foran mål gir han en soleklar bronsemedalje i kjekkaskåringen.

 

 

nr-2-petter-roste-fossenDet blir Petter Røste Fossen som kan feire sølvmedalje i denne kåringen. Kongsberg-gutten har vunnet den prestisjetunge prisen for best trente GET-liga-spiller hele fire ganger. Det er med andre ord ingenting å utsette på kroppen hans. #Vaskebrettfaktor100.

 

nr-1-tommy-kristiansenOg vinneren er … Tommy Kristiansen! I tillegg til tre NM-gull, kan han nå også feire dette, og det er ikke bare-bare. Han er en av de råeste krigerne på isen, og når han i tillegg viser sitt mørke hår og sine brune øyne, kan man jo ikke annet enn å drømme seg bort. Da gjenstår det bare å si; gratulerer med seieren, og lykke til videre i hockey-sesongen.

 

Sonia Patella, Hockey.«Blod, puck og tårer» er SmiS’ hockeyspalte og skrives av Sonia Patella.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.