Bjergsted leverer All That Jazz!

Det er ikke bare hovedkarakteren «Roxie» som starter med et pang. Det er nemlig ingen mangel på talent på Bjergsted sin oppsetning av den populære Broadway musikalen «Chicago».

0
Hele ensemblet, både dansere, sangere og band, skinner i et av de mest imponerende nummerere «Celletango». FOTO: Veronica Irmelin Ellingsen

Etter en lang tid med mye usikkerhet og halvfulle saler på grunn av pandemien, får elevene på Bjergsted endelig sette opp musikalen de har øvd på siden før sommeren.

Terningskast: 5

– Jeg kan ikke si noe annet enn at de jobber superbra. Jeg er kjempestolt av de, sier koreograf, Maria Røyneberg Pedersen. 

Det er først nå «amatører» har fått lov til å sette opp 70-talls musikalen Chicago, men du føler ikke på en amatørstening i salen. Oppsetningen er fylt med storslagene nummer, flotte kostymer, seksuelle overtoner og imponerende koreografering. Blant publikum falt Dylan Kristoffer Hauge som journalisten Mrs. Sunshine spesielt i smak. Han ba på mye latter, men kanskje det mest imponerende var stemmeomfanget hans, noe som også gikk igjen blant de andre skuespillerne.

Her synger Malin Stokka «Når du er god mot mama», som er hovednummeret til rollen hennes «Mama». FOTO: Veronica Irmelin Ellingsen

Kort fortalt handler «Chicago» om Roxie som dreper elskeren sin og hennes forsøk på å komme seg ut av fengsel. Det er Maja Norås Sivertsen som har hovedrollen og hennes medskuespiller Vera Kelly spiller «Velma Ottesen» som fungerer som en antagonist, uten at det kan sies at noen av karakterene er veldig moralske.

Den to timer lange musikalen var rett og slett en fantastisk opplevelse og det var godt å få se en musikal etter mange måneder uten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.