Balløya: Neste runde anbefalte Fantasy 11er 

0

Fantasy. Spillet som går ut på å plukke ut den beste 11eren basert på spillere som leverer varene på ekte i Premier League, kan både glede, men trolig mest frustrere. Her er tipsene fra en veldig ivrig spiller, som stort sett aldri leverer. 

Keeper: 

Ben Foster. West Bromwich-keeperen er billig. I tillegg er de svært solide defensivt og holder ofte 0en. Slår til med en del redninger iblant også. Foster har vært en av mine mest lojale støttespillere siden jeg begynte å spille Fantasy. 

Forsvar: 

Antonio Valencia. Dyr, men solid. Mye med offensivt for et United-lag som scorer mye. Bra defensivt for et United-lag som slipper inn lite mål. Får ofte bonuspoeng, rett og slett for han er sinnsykt god. 

Stephen Ward. Grei pris og greit kampprogram fremover bortsett fra Manchester City i neste kamp. Burnley-spilleren har vært med og stjele poeng fra Chelsea, Tottenham og begge Merseyside-lagene denne sesongen. Alle borte. Scorer og holder 0en.  

Nacho Monreal. Overraskende nok en av de forsvarerne som har fått mest poeng så langt. Kjedelig spiller og vanskelig å like, men fakta er at han har vært med å holde 0en i fire kamper så langt i tillegg til én scoring. Blandet kampprogram fremover. 

Midtbane: 

Abdoulaye Doucore. Prislapp på 5.3! Spiller for Watford som er solid så langt i sesongen, spesielt offensivt og spesielt på hjemmebane. Watford har faktisk scoret mer enn Arsenal denne sesongen, og like mye som Chelsea og Liverpool. Overkommelig motstand de neste kampene, og trenger kun én kamp med mange poeng før han trolig fyker i pris. 

Christian Eriksen. Vanskelige kamper fremover, men Tottenham vil likevel plukke poeng mot lagene i toppen. Eriksen tar dødballer og er den spilleren som har plukket flest poeng så langt på Fantasy. Rett og slett en dyktig fotballspiller. 

David Silva. Det er vanskelig å bestemme seg for hvilken Manchester City spiller en skal ha på midtbanen. For én må man i hvert fall ha. Da faller valget på Silva som starter og som stort sett spiller 90 minutt. Genial er han også. 

Eden Hazard. Dette er gambling. Vært skadet en stund og er på vei tilbake. Er Premier Leagues beste spiller når han er i slag og det samme gjelder også for Fantasy. Dyr, men når monsterrunden hans kommer, er dette en spiller som kommer til å stige i verdi. 

Andros Townsend. Crystal Palace-spilleren er også fullstendig bingo. Kan likevel være grei å ha hvis Roy Hodgson klarer å plukke poeng fremover slik han gjorde mot Chelsea(!) 5.7 er en studentvennlig pris for en spiller som har lett motstand de neste kampene. 

 

Angrep: 

Harry Kane ©. Han er svindyr, men dette er en spiller jeg angrer på jeg ikke brukte tidligere. Du har rett og slett ikke råd til å ikke ha ham når han leverer. 13 poeng på tre av de fem siste kampene er skumle tall. 

Romelu Lukaku. Scorer så å si i hver kamp. Leverer ikke ekstreme poengsummer, men starter definitivt, noe du ikke kan være 100 % sikker på at Aguero/Jesus gjør når Guardiola roterer på laget. Mest poeng av spissene sammen med Aguero. 

Dette laget koster mer enn budsjettet, så noen spillere må nok bortprioriteres. Som den 40708. beste spilleren i Norge, skal jeg la være å fortelle deg hvilke. 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.