Arif og Unge Ferrari kommer til Stavanger konserthus 31. august

1

ANNONSØRINNHOLD: Arif og Unge Ferrari kommer til Stavanger konserthus 31. august

ANNONSØRINNHOLD AV: Stavanger Symfoniorkester

Stavanger Symfoniorkester i samarbeid med Equinor Morgendagens helter gir studenter en fantastisk start på semesteret. For en 50-lapp får studenter billetter til en konsertopplevelse med Arif og Unge Ferrari 31. august.

Arif og Unge Ferrari har så langt hatt et godt konsertår med et utsolgt Oslo Spektrum i desember som hovedbragd. Da Stavanger Symfoniorkester henvendte seg om et samarbeid så artistene sitt snitt til å virkelig markere slutten på festivalsesongen.

– Hva ville vel være mer elegant enn å avslutte det hele i en av landets fineste konsertsaler, sammen med et helt symfoniorkester? Det er nesten galskap – å erstatte tracks og beats med hele 85 musikere og en dirigent, men det er dette artistene skal gjøre, sier forretningsutvikler i Stavanger Symfoniorkester, Gaute Aadnesen.

Han har vært en av initiativtakerne for konserten i slutten av august.

Har alltid jobbet med cross-over

– Stavanger Symfoniorkester har alltid gjort mye spennende cross-over prosjekter. Vi har spilt med artister som Jeff Mills, Kaizers Orchestra, Data Rock, Aurora, Thomas Dybdahl og mange flere. Men vi har aldri spilt sammen med en rap-duo og vi vil gjerne gjøre ting vi ikke har prøvd før, sier Aadnesen.

Stavanger Symfoniorkester, Nora Collective og Ekko Agency i Oslo har samarbeidet om konserten.

– Vi har aldri jobbet sammen med aktørene bak denne fantastiske konserten før, men det har vært en flott prosess. Det er kjekt å jobbe med så dyktige folk.

50 kroner per billett

Stavanger Symfoniorkester ønsket med konserten å skape noe for studentene i regionen, og dermed ble konserten planlagt og utarbeidet.

– Arif og Unge Ferrari er kanskje de to mest ettertraktede rap- artistene i Norge i dag, og dette er det siste de skal gjøre før de går hver til sitt. De har hatt et langt og godt samarbeid og det at de skal avslutte dette samarbeidet hos oss, er veldig kjekt. Sammen med Equinor og talentprogrammet Morgendagens helter, ønsker vi å gi en unik opplevelse til alle studenter, sier Aadnesen.

– Og billettene er også veldig billige, de koster 50 kroner.

To kulturer møtes

Arif og Unge Ferrari kommer til å opptre sammen med 85 musikere i Stavanger Symfoniorkester på Stavanger konserthus.

– Arif og Unge Ferrari som opptrer med Stavanger Symfoniorkester kommer til å bli en magisk kveld. Det er kun 31. august og dette skjer aldri igjen. Så hvis dere vil få med dere denne one-off eventen, må dere være kjappe med å kjøpe billetter. Disse kommer til å ryke fort. En konsert er allerede utsolgt, sier Aadnesen.

Spent på hvordan det vil bli mottatt

– Dette er noe jeg har ønsket å gjøre helt siden jeg startet å lage musikk. Jeg trodde aldri det kom til å skje! Jeg er supertakknemlig og glad for muligheten. Nå er jeg bare veldig spent på hvordan publikum mottar det, sier artisten Arif “Arif” Salum.

Stig Joar Haugen, bedre kjent under hans artistnavn “Unge Ferrari” føler det samme som Arif før konserten 31. august.

– Arif og jeg sammen med ett fullt symfoniorkester i Stavanger konserthus – det er en drøm jeg har hatt så lenge jeg har drevet med musikk. Jeg vet ikke hva annet jeg skal forvente enn at det blir sykt spennende og veldig gøy. Jeg vet dette blir et minne jeg kommer til å ha livet ut, sier Unge Ferrari.

Få med deg Arif & Unge Ferrari sine låter i ny og fasjonabel drakt med Stavanger Symfoniorkester! Fredag 31 august kl 18.00.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.