3 ting du kanskje ikke visste om Snapchat

0

Den populære appen Snapchat får stadig nye funksjoner. For de kreative sjelene blant oss er det nå mulig å pimpe selfiene til det uendelige. Her er tre triks du kanskje ikke var klar over:

Bursdagsfest

Skru på denne funksjonen, og det vil dukke opp en kake ved siden av navnet ditt når du fyller år. Det holder ikke lenger å lage en bildecollage på Facebook-veggen til bursdagsbarnet, nå kan venner sende deg morsomme bursdagssnapper, som for eksempel en film med dalende konfetti. Høres dette fristende ut, kan du skru på funksjonen under innstillinger og «min konto».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn sangen

En kjent situasjon: Du hører en dritkul sang, men hva heter den? Hvem er artisten? Det eneste du trenger å gjøre er å bruke Snapchats shazam-funksjon. Åpne kamera, hold fingeren inne på en tilfeldig plass mens sangen spiller, og vipps – der står det hvilken sang det er. Og dersom du senere skal lage en ny spilleliste i Spotify, og ikke husker hva den superfete sangen du hørte i helga het, så trenger du ikke å fortvile. Alle sangene du har shazam-et finner du nemlig under innstillinger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endre venne-emojis

Du har garantert lagt merke til de forskjellige emojiene som dukker opp ved siden av vennene dine. Noen med gult hjerte, andre med et glis og en flamme for hvor mange dager dere har snappet uten stans. Dersom du synes standard-emojiene er dølle, kan du endre dem til det du ønsker. Hvis du og bestevennen din begge elsker katter, kan dere for eksempel ha en katte-emoji som symboliserer denne tilhørigheten. For å endre dette, eller om du bare er nysgjerrig på hva de ulike symbolene betyr, går du på innstillinger, videre til tilleggstjenester og «venners emojis».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Ine Espevik Larsen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.