To studenter fra UiS anbefalt til NSO

0

To studenter fra studentorganisasjonene i Stavanger er anbefalt til verv i NSO (Norsk Studentorganisasjon).

Valgkomitéen i NSO har anbefalt to studenter fra Stavangerområdet for verv i organisasjonen. De to studentene vil stille til valg på NSOs landsmøte til helgen.

Det var NSOs valgkomité som presenterte innstillingen til nytt arbeidsutvalg i NSO. Dette skjer på en årlig basis. De som nå har blitt innstilt er kandidater for arbeidsutvalget til NSO i perioden 2019 til 2020.

Fatema Al-Musawi fra UiS ble med flertall innstilt som Fag- og læringsmiljøpolitisk ansvarlig i NSO. Ifølge NSOs nettsider har hun vist engasjement for studenters fag- og læringsmiljø.

Al-Musawi studerer sosiologi ved UiS, og hun er snart ferdig med hennes bachelor. Hun har også sittet i universitetsstyret ved UiS i to perioder. Hun har også erfaring som ungdomskoordinator i Kirkelig Dialogsenter.

I en kommentar til SmiS forteller hun at hun gleder seg over å ha ha blitt med i innstillingen.

Leder for Velferdstinget

Lederen i Velferdstinget i Stavanger Anne Marie Lund ble anbefalt for NSOs sentralstyre. Hun er avtroppende komitéleder som Velferd- og likestillingspolitisk ansvarlig i NSO.

Lund studerte statsvitenskap (bachelor) ved UiS, og ble ferdig med graden i fjor. Hun sitter også i kommunstyret for Høyre i Sola kommune.

– Det er veldig gøy at jeg har blitt valgt inn til sentralstyret. Som komitéleder har jeg fulgt sentralstyret fra bakbenken. Hvis jeg blir valgt får jeg delta mer i arbeidet og håper at jeg kan bidra med mine erfaringer fra Stavanger, sier Lund.

Ifølge NSOs nettsider er Lund en sterk kandidat med en god evne til å reflektere rundt sentralstyrets rolle i NSO.

Kandidatene er innstilt for vervene i perioden 2019-2020. Valget av kandidatene som har blitt innstilt blir tatt på landsmøtet helgen 5.-7. april.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.