Hør Før Vi Sier Natta #5 her!

0

I femte episode av Før vi sier natta slipper venninnene Ina og Tomine deg inn i et univers av rare, merkelige og meningsløse tanker som dukker opp når hjernen ikke vil sove. I natt kjører vi på med en ny runde som hobbypsykologer.
Hvordan råder de Oline om å få kjæresten til å stole på henne? Hvordan kan Lasse få seg venner på studie? Har Ina og Tomine noen tips til hvordan man håndterer dårlig selvbilde og personlige samtaler på jobb?
Ikke legg deg helt enda, heller lytt på nattens episode og finn ut.
Fikk ikke du sove i natt, var det en merkelig tanke som holdt deg våken? Send den til oss, så kanskje vi kan tenke litt på den sammen!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.