Pedagogstudentene UiS vant årets Begeistringspris

0
Fra venstre: Katharina Olsen, Anna Gooding, Tonje Frafjord, Linn Eliesen, Hannah Torheim, Alva Amalie Telsnes Eide, Emma Færevaag.

Under åpningen av UGÅ-festivalen på Folken ble også vinneren av Begeistringsprisen 2018 kåret. I år var det Pedagogstudentene UiS som stakk av med troféet og 20 000 kroner.

Ifølge arrangørene var det i år en rekordstor liste over forslag til kandidater. Blant de 286 innsendte nominasjonene var foreningene INDØKS, ISU (International Students Union), Pedagogstudentene UiS, Børsklubben og PASU (Pan-African Student Union) finalister for årets Begeistringspris.

Årlig pris

På arrangementet fikk hver og én av organisasjonene en tale om hvordan de har forandret studentmiljøet i Stavanger for det bedre. Både sosialt og faglig.

Begeistringsprisen deles ut av SiS i samarbeid med Studentpresten, UiS og StOr årlig. Prisen kan gå til en person, en linjeforening eller en studentorganisasjon som har bedret studentmiljøet i Stavanger.

2018-prisen har fått innsendt rekordmange nominasjoner. Komiteen mottok 286 nominasjoner. 49 enkeltpersoner og 42 organisasjoner var nominert.

– Dette var veldig uventet!

Det var prorektor ved UiS Dag Husebø som annonserte vinneren ved årets utdeling. Hele rommet applauderte mens representantene fra Pedagogikkstudentene spratt opp på scenen. Lederen for Pedagogstudentene Alva Amalie Talsnes Eide tok mikrofonen fatt.

– Jeg har ikke klargjort noen tale. Dette var veldig uventet! Jeg ønsker å takke alle i styret vårt. Takk til alle som har bidratt på arrangementene våre, sier Eide.

Hun forteller at denne prisen og pengesummen kommer godt med:

– Pedagogstudentene har lenge planlagt et arrangement ved UiS med alle linjeforeningene. Det har vi ikke fått til så langt grunnet for lite midler. Med disse pengene skal vi få det til!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here