Tropisk aften i eget kjøkken

0
Ukens cocktail: Piña Colada

Med Mojito som siste innslag, har jeg likevel bare så vidt begynt å varme opp til den tropiske sommeren. Mer tropisk enn Piña Colada blir det ikke. Til tross for hvor lett det er å lage en, så er den elsket av mange.

Les oppskriften her, og se videoen på Facebook!

Tekst, foto og video: Sindre Kirkaas Normann

Ingredienser (1 glass):

  • Ananasjuice
  • ½ lime
  • 80 ml rom (hvit eller mørk)
  • 5 ss kokosmelk
  • Isbiter
  1. Fyll et glass med isbiter for å kjøle det ned.
  2. Legg så ca. 3 isbiter i en shaker. Om du ikke har en shaker så funker det med en flaske med skrukork, eller en krukke med lokk.
  3. Fyll halve shakeren med ananasjuice, og press ut juicen fra en halv lime. Hell så oppi rom og kokosmelk.
  4. Fest på lokket og rist godt og lenge. Hell så innholdet i det nedkjølte glasset.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.