Tre ledige stillinger i SmiS

0

Tre ledige stillinger i SmiS

Vil du jobbe i SmiS? Da har du en gyllen mulighet nå! Vi trenger tre nye medarbeidere fra og med august. 

Studentmediene i Stavanger (SmiS) har vært studentenes talerør siden 1977. I 2017 ble papiravisen erstattet med et magasin som kommer ut to ganger i semesteret, og vi satser nå større på nett. Nå trenger vi tre nye medarbeidere som kan være med på å utvikle SmiS videre. 

Vi ser etter dyktige medarbeidere, som ønsker å være med på å forme, utvikle og produsere innhold for SmiS. Vi leter etter engasjerte, selvstendige, ansvarsfulle og kreative studenter som har lyst til å være med å skape noe nytt og holdbart i organisasjonen. 

Ansvarlig redaktør
Som ansvarlig redaktør er du daglig leder i SmiS, og har det totale ansvaret for alt innhold som blir produsert. Du har også arbeidsgiveransvar for dine medarbeidere og ansvaret for alle bidragsytere i organisasjonen. Stillingen innebærer administrative oppgaver, som ansvar for økonomi, søknad til Velferdstinget, kontakt med trykkeriet og generelt sørge for at alt det organisatoriske er i orden slik at det redaksjonelle går slik det skal. 

Som ansvarlig redaktør må du regne med å være litt potet. Du skriver saker, organiserer, har kontakt med kilder og samarbeidspartnere, legger til rette og følger opp bidragsytere, produserer dokumenter, holder styremøter og redaksjonsmøter og skriver saksskjema, for å nevne noe. Stillingen innebærer stort ansvar, men har også en stor fordel. Du kan selv forme SmiS slik du mener er best, og du vil få stor påvirkningskraft på alt som skjer i organisasjonen. I tillegg er dette briljant arbeidserfaring på flere plan! 

Dette er en stilling på 50 prosent, og blir honorert med 8.000 kroner i måneden. 

Krav til søker
– Må ha journalistisk erfaring
– Du må være initiativrik, ansvarsfull og selvstendig 

 

Redaktør 
Redaktørens oppgave er å produsere nyhets- og kultursaker til nett på ukentlig basis, samt å produsere lengre reportasjer til magasinet. Redaktøren har ansvar for å holde kontakt med samarbeidspartnere, skaffe innslipp til bidragsytere og lage oversikt over konserter og kulturelle arrangementer. 

Stillingen innebærer ansvar for og oppfølging av bidragsytere, administrative oppgaver, møtevirksomhet og korrekturarbeid før magasinet kommer ut. Redaktøren har ansvaret for nyhets- og kulturartikler til nett og magasin, og vil jobbe tett sammen med ansvarlig redaktør og de andre i redaksjonen. 

Dette er en stilling på 30 prosent, og blir honorert med 4.000 kroner i måneden. 

Krav til søkere
– Erfaring med journalistisk arbeid
– Interesse for lokalkultur 

– En nese for nyheter
– Du må være ansvarlig og selvstendig 

Honorar:
Stillingen er honorert med 4000 kroner i måneden, fra og med august til og med mai. 

 

Økonomi- og annonseansvarlig 

Økonomi- og annonseansvarlig har ansvaret for budsjett, regnskap (i samarbeid med regnskapsfører), selge annonseplasser på nett og magasin, holde kontakt med annonsører og opprettholde kontakt med disse samt å ha god oversikt over SmiS’ økonomi. 

Stillingsinnehaveren har en viktig rolle i SmiS, da inntektene vi får fra annonsesalg avgjør hvor mange honorerte stillinger vi kan ha i organisasjonen. Stillingsinnehaveren vil jobbe tett med ansvarlig redaktør, og vil ha veldig fleksibel arbeidstid. 

Stillingen er honorert med en grunnlønn på 1000 kroner samt provisjonslønn basert på annonsesalg til både magasin og nett. Her er det mulighet for å tjene en del penger. 

Krav til søkere
– God forståelse for økonomi
– Må være samarbeidsvillig og ansvarsfull
– Du må være ansvarlig og selvstendig 

 

Har du spørsmål rundt stillingene? Ta kontakt med ansvarlig redaktør Pia Vinningland på  smis@smis.no eller på 94100324. 

CV og søknad sendes til  smis@smis.no. 

FRIST: Mandag 15. mai 2018. 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.