UiS-studenter på 7.plass i økonomi-NM

0

UiS-studenter på 7.plass i økonomi-NM

Tekst: Lisa Ravna Rørmoen  Foto: Kim Henrik Nguyen

For første gang siden 2014 markerte økonomistudentene ved UiS seg i NM i økonomi.

Fredag 6. april arrangerte Econa NM i økonomi for å kåre landets beste økonomistudenter. I år kjempet 686 lag om førsteplassen, men det var laget fra NHH som gikk helt til topps.

Konkurransen var delt opp i tre runder. I siste runde ble ti lag invitert til Oslo for fag- og caseoppgaver utformet av Danske Bank, samt quizer og foredrag. Finalen bestod av en valgfri case og en syv-minutters presentasjon av løsningen.

KOMMUNISTISK KAPITALISME: Laget fra UiS; Sindre Johansen Midt(f.v), Mats Henrik Oldebråten Hansen og Eirik Iversen Åse.

Laget fra UiS; Kommunistisk Kapitalisme, bestod av Mats Henrik Oldebråten Hansen, Eirik Iversen Åse og Sindre Johansen. De tre studentene går alle retningen finans på sin master i økonomi og administrasjon. Etter totalt tre runder endte laget på en imponerende syvende plass.

Oldebråten Hansen var selv fornøyd med innsatsen. – UiS har ikke markert seg i konkurransen siden 2014, da de stakk av med seieren. Og vi fikk høre at nivået i år var vesentlig høyere enn tidligere år, så vi er veldig fornøyde med en syvendeplass.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here