Følelsesladde nyheter fra Jonas Alaska

0

To år har gått, og Jonas Alaska er tilbake. Med hans splitter nye låter er det bare å lene seg tilbake og drømme tilbake til tenårene.

Jonas Alaska er en norsk sanger og låtskriver som fikk sitt store gjennombrudd i 2011 med sitt selvtitulerte debutalbum, som i retur skaffet han tre Spellemann nominasjoner.

Alaska er kjent for vel formulerte sanger som treffer hjertet og melodier som fenger. Etter to år uten ny musikk, er han igjen tilbake med et nytt album, «Fear Is A Demon». Han har allerede en singel ute og kommer nå med to nye singler, «Love you right» og «Back to school».

Ukomplisert kjærlighet

«Love you right» er en rolig sang som godt beskriver en nedstrippet, ukomplisert versjon av kjærlighet. Sangen har en behagelig melodi som flyter bra sammen med vokalen, noe som kan minne om Alaskas tidligere hit «If only as a ghost», bare noe mer nedtonet.

Teksten forteller hvordan det i en slik ukomplisert og ren kjærlighet ikke trengs annet enn å elske den andre personen. Sangens tekst får deg til å sette pris på kjærligheten man deler med en annen person, og dens rolige melodi gjør det til en perfekt sang for høsten.

Tilbake til 60-tallet

Alaska sin andre kommende singel, «Back to school», kommer som en fortsettelse fra hans forrige album «Younger», med tenåringsangst og trøbbel. Sangen har en avslappet melodi med en kul undertone og et funky refreng som gir av 60-70-talls vibber.

Teksten forteller om avslutningen på et mer komplisert forhold og de sterke følelsene som er involvert, og dekker sentimentalitet med en kul rytme. Det er en sang som kan ta deg tilbake til angstfulle romanser fra ungdomsskolen og på videregående skole. men ikke på en overdrevent sentimental måte.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here