Vil du være redaktør i studentavisen?

0

Vil du jobbe i SmiS? Da må du gripe sjansen nå! Vi trenger en ny redaktør snarest.

Studentmediene i Stavanger (SmiS) har vært studentenes talerør siden 1977. I 2017 ble papiravisen erstattet med et magasin, som kommer ut to ganger i semesteret, og en større satsing på nett. Etter et semester med mange forandringer trenger vi nå enda en ny medarbeider i redaksjonen.

Vi er på jakt etter en dyktig medarbeider, som vil være med på å forme, utvikle og produsere innhold for SmiS. Er du en engasjert, selvstendig, ansvarsfull og kreativ person, som er sulten på å dekke morgendagens nyhetsbilde på campus? Da kan dette være jobben for deg.

Redaktør
Redaktørens oppgave er å produsere nyhets- og kultursaker til nett på ukentlig basis, samt å produsere lengre reportasjer til magasinet. Redaktøren har ansvar for å holde kontakt med samarbeidspartnere, skaffe innslipp til bidragsytere og lage oversikt over konserter og kulturelle arrangementer.

Stillingen innebærer ansvar for og oppfølging av bidragsytere, administrative oppgaver, møtevirksomhet og korrekturarbeid før magasinet kommer ut. Redaktøren har ansvaret for nyhets- og kulturartikler til nett og magasin, og vil jobbe tett sammen med ansvarlig redaktør og de andre i redaksjonen.

Krav til søkere
– Erfaring med journalistisk arbeid
– Interesse for lokalkultur

– En nese for nyheter
– Du må være ansvarlig og selvstendig

Honorar:
Stillingen er honorert med 4000 kroner i måneden, fra og med august til og med mai.


Har du spørsmål rundt stillingen? Ta kontakt med ansvarlig redaktør Pia Vinningland på smis@smis.no.


CV og søknad sendes til smis@smis.no.

FRIST: Mandag 14. august 2017.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.