UnHinged: Splitter ny podcast i SmiS!

0

«UnHinged er en podcast som tar for seg seriøse temaer på en useriøs måte. Steffen Kristiansen, Helge Høyvik Rakstang og Ole Jacob Strønen Riise er tre joviale menn uten noen form for begrensninger. Med satirisk humor tar de for seg alle emner du kan tenke deg.»

«Episode 1: I den aller første episoden av UnHinged stuper gutta ut av startblokkene og tar for seg Heroin og den norske dopkulturen. De tar i tillegg for seg HIV epidemien i et av verdens største land, pluss masse annet.»

«Episode 2: Donald J. Trump blir ny amerikansk president, og gutta har sine meninger. Det blir også diskutert ensomhet som et helseproblem, i tillegg til enda mer sex- og dop relaterte samtaler.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.